salatut elämät

7 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–7.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Miksi Salatut elämät -sarjan nimi on juuri tuo? Viittaako se yksinkertaisesti siihen, että sarjassa on jatkuvasti tilanteita, jonka ei haluaisi tulevan jonkun… 63 7.2.2024 Samaan kysymykseen löytyy aiempi vastaus: Mistä nimi Salatut elämät tulee? Vaikuttaisi siltä, että nimi viittaa yksinkertaisesti juuri sarjan henkilöiden salaisuuksiin, joita he eivät halua paljastaa muille. 
Mistä nimi Salatut elämä tulee? 184 19.3.2020 Kun Salattujen elämien televisiointi alkoi 25.1.1999, Katso-lehti valotti ohjelman luonnetta ja nimeä lukijoilleen seuraavasti: "Kolmikerroksisen talon kuuden asunnon asukkailla on salaisuuksia ja unelmia, joita he eivät halua paljastaa naapureilleen eivätkä aina edes lähimmille ystävilleen ja rakkailleen." (Katso 4/1999)
Saisinko luotettavan lähteen sille, että Salatuissa elämissä 2000-luvun alussa esiintyneen Atso-nimisen pojan sukunimi on Niit? 536 20.11.2018 Pitäisin luotettavana lähteenä Wikipedia-artikkelia, jossa luetellaan sarjasta poistuneet henkilöt. Siellä Atsoata kerrotaan seuraavaa:  "Atso Niit (es. Anssi Hakanen, 2000) oli 10-vuotias pikkupoika, jonka Ulla Taalasmaa otti suojiinsa ja poika viettikin paljon aikaa Taalasmailla. Ulla luuli Atson virolaisperäistä äitiä prostituoiduksi tämän toistuvien työkiireiden perusteella, mutta luulo osoittautui lopulta perättömäksi, kun Atson äiti oli töissä huoltoasemalla." Atson sukunimi muistetaan myös Wiki-artikkelissa Atso. https://fi.wikipedia.org/wiki/Atso
Miten Salkkareiden juoni jatkuu ? 1023 1.2.2011 Salkkareiden sivuilta löytyy juonipaljastuksia ja jonkin verran tietoa tulevista jaksoista, mutta sen enempää tuskin tietävät muut kuin käsikirjoittajat. http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/draama/salatut_elamat/jak…
Haluaisin tietää kuka oli se mies joka esiintyi Salkkareissa varmaan jakson verran. Hän oli Sallan seuralainen stellans-gaalassa, kun Salla ei halunnut mennä… 2516 22.10.2009 Tiedustelimme asiaa Salattuja elämiä tuottavasta FremantleMedia Finlandista. Kyseisessä sivuroolissa escort Mikaelina nähtiin Tomi Kantola. Olit siis oikeassa henkilön etunimestä.
Onko salatut elämän kirjoja enemmänki? 751 9.4.2003 Teemun tarina on viimeisin kirjastoon tullut Salatut elämä -kirja. Aikaisemmin ilmestyneet ovat:Miia ja Saku,Kallen inttivuosi, Siljan jenkkivuosi, Saku ja suuri suru, Aamun uudet kuviot ja Teemun tarina sekä Salatut elämät päiväkirja matkasta tähtien ja tarinoiden maailmaan.
Kuka on kirjoittanut kirjan "Salatut Elämät -Miia&Saku"??? 725 8.12.2000 Kirjan on kirjoittanut Katri Manninen.