pysäköintipaikat

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Urbaanilegenda vai totuus? Osan maailman lentokoneista on oltava jatkuvasti ilmassa, sillä kaikille ei riitä lentokentillä parkkipaikkoja. 661 30.1.2013 Täsmällisiä numerotietoja lentoliikenteelle varatuista pysäköintipaikoista tuskin on olemassa, mutta jos otetaan huomioon se, että 11. syyskuun 2001 terrori-iskujen jälkeen Yhdysvalloissa onnistuttiin tyhjentämään ilmatila lentokoneista hyvin lyhyellä varoitusajalla, voitaneen varovaisesti päätellä, että tilaa kentillä on ollut riittämiin. Vastaavasti huhtikuussa 2010 Eyjafjallajökullin tulivuorenpurkauksessa ilmakehään levinnyt tuhkapilvi aiheutti lähes koko Euroopan lentoliikenteen tilapäisen pysäyttämisen eikä lentokoneiden pysäköintipaikkojen riittämättömyys tullut esille tämänkään tapauksen uutisoinnissa. Olisin siis taipuvainen pitämään kysymyksessä esitettyä väitettä pelkkänä urbaanilegendana.
Ennen ilmaiselle kadunpätkälle otetaan käyttöön pysäköintimaksu. Asennetut kyltit neuvovat pysäköinnin olevan maksullista 9-19, max 4 tuntia. Kun automaatit… 713 22.11.2012 Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta vastattiin kysymykseen näin: "Itämerenkadun pysäköintipaikat on muutettu maksullisiksi pysäköintipaikoiksi liikennesuunnittelupäällikön 26.3.2010 tekemän päätöksen mukaisesti. Valitettavasti osa lippuautomaateista ei kuitenkaan ole asennuksessa tapahtuneen kömmähdyksen vuoksi vielä toimintakunnossa. Osa lippuautomaateista toimii kuitenkin ja lähimmälle toimivalle lippuautomaatille ei ole kuitenkaan kovin pitkä matka. Pyrimme saamaan kaikki lippuautomaatit toimintakuntoon mahdollisimman nopeasti."
Kysymys moottoripyörän parkkeeraamisesta. Jos parkkeeraa moottoripyöränsä alueelle, jossa maksua vastaan saa pysäköintikuitin/-lapun, miten kyseisen lipukkeen… 681 20.7.2007 Liikenneturvan sivuilla todetaan, että lipuke laitetaan itselle talteen. Jos käy niin hassusti, että valvoja laputtaa pyörän, niin virhemaksusta valitettaessa lipuke liitetään valitukseen ja näin asia saadaan oikaistua. Pysäköintikiekkoahan moottoripyörissä ei tarvitse käyttää. Lähde: Liikenneturva http://www.liikenneturva.fi/fi/kysyttya/moottoripyoraily.php?we_objectI…