Mystery Club

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kirjotttaja Kelly Fiona niin onko hän yksi henkilö vai monta.. luin jostain että sitä kirjoittaisi monta kirjailijaa.. onko se totta? kirjoittaako myster… 881 17.8.2007 Fiona Kellystä on kysytty aikaisemminkin tässä palvelussa. Vastaukset löydät linkistä http://www.kirjastot.fi/fi-FI/tietopalvelu/asiasanankysymykset.aspx?ID... Kirjassa Ulkomaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita (toimittaneet Niklas Bengtsson ja Tittamari Marttinen) sanotaan, että kirjailija Fiona Kelly on keksitty nimi, jonka takana on useampia kirjoittajia. Kustantaja WSOY:n sivuilta linkistä http://www.wsoy.fi/index.jsp?c=/authors&cat=2 voi tarkistaa kustantajan antamat tiedot.
Kun on Katja sarja (Ellinor Rafaelsen) ja replica sarja (marilyn kaye) niin mikä olisi samantyyppinen nuortenkirjasarja? 1335 21.5.2007 Samantyylisiä jännittäviä kirjasarjoja löytyy jo klassikoksi muodostuneet Carolyn Keenen Neiti etsivät, Fiona Kellyn Mystery Club, Francine Pascalin Sweet Valley High-trillerit ja kotimaisista Tuija Lehtisen Katuhaukat-sarja. Mikäli olet kiinnostunut myös tieteiskirjallisuudesta, kannattaa tutustua K. A. Applegaten sarjaan Animorps. Toivottavasti näistä löydät mukavaa luettavaa.
Pidän esitelmää Mystery Club kirjasarjasta. Mistä saisin suomenkielistä tietoa kirjailijasta Fiona Kelly. 1023 17.3.2006 Fiona Kellystä on kysytty aikaisemminkin tässä palvelussa. Vastaukset löydät linkistä http://www.kirjastot.fi/fi-FI/tietopalvelu/asiasanankysymykset.aspx?ID=… Kirjassa Ulkomaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita (toimittaneet Niklas Bengtsson ja Tittamari Marttinen) sanotaan, että kirjailija Fiona Kelly on keksitty nimi, jonka takana on useampia kirjoittajia.
Onko teillä tietoa Mystery Club -kirjasarjan kirjailijoista? 1335 16.11.1999 Kirjassa Ulkomaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita, toimittanut Niklas Bengtsson vuonna 1997, kerrotaan, että Mystery Club -sarja on julkaistu tekijänimellä Fiona Kelly, eli nimen takana on useampia kirjailijoita. Mainitussa kirjassa on tietoa sarjasta kuuden sivun verran. Kysy kirjaa lähimmästä kirjastosta.