moottorit

6 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–6.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Mitä tarkoitetaan veellä moottorimallin yhteydessä?Esimerkiksi V8. 61 13.7.2023 V-moottorissa sylinterit on järjestetty kahteen riviin sellaisessa kulmassa, että rakenne muistuttaa V-kirjainta. Sylinteririvien välisestä kulmasta puhutaan V-kulmana. Se vaihtelee moottorimallista riippuen. V-kirjaimen jälkeen tuleva numero kertoo sylinterien määrän. Lähteet: V-moottori (Wikipedia) Mitä tarkoittaa V-kirjain, kun puhutaan moottoreista kuten V6 ja V8? (Quora)  
Tarvitsisin teknisen työn opetukseen peruskoulun 7-9 luokille materiaalia moottorioppiin. Video olisi paras, mutta kirjatkin kiinnostaa. Kaksi- ja… 1663 6.8.2008 Kirjastot.fi:n tuottamasta Frank-monihausta ei tarkoitukseen sopivaa video- tai dvd -tallennetta löydy. Frank-monihaku http://monihaku.kirjastot.fi Kirjoja löytyy kyllä. Tässä poimintoja pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastojen kokoelmista: http://www.helmet.fi Auton rakenne. 1 : Moottori ja tehonsiirto Kirja on tarkoitettu autoalan perusopintoja ja ammattitutkintoja suorittaville. Pienmoottorit ja työkoneet : käyttö, huolto ja korjaukset / Osmo Perälä Virittäjän käsikirja. 1 : nelitahtimoottorit v. 1990 / Mauno, Esko Virittäjän käsikirja. 4 : Kaksitahtimoottorit v. 1993 / Mauno Esko Sähkömoottorikäytöt ja -asennukset / [julk.] Ammattikasvatushallitus 1989 Jos kotikirjastosta kirjoja ei löydy, voi ne tilata kaukopalveluna kotikirjaston...
Kuinka suuria (siis tehokkaita kwh/hv) sähköperämoottoreita on Suomessa saatavilla? 951 26.7.2007 Kippari-lehden vuoden 2007 numerossa kolme on sivuilla 100-122 artikkeli, jossa on taulukko kaikista Suomessa myytävistä venemoottoreista.
Mihin perusmoottoriin perustuu Renault Couach merimoottori "RC 45 D" ja "RC 55 D"? Onko kyseistä meri- diesel -moottorityyppiä käytetty esim. jonkin auton… 1144 13.4.2005 Suomen Renaultilta eikä Sisu -autostakaan löytynyt vastausta tähän ongelmaan. WWW -sivuilla on meriaiheinen portaali, sen aloitussivun osoite on http://www.everythingboats.com/ Siellä näköjään keskustellaan myös moottoreista, joita kysyitte, esim. sivulla http://www.everythingboats.com/asksurveyor/forum/bbs.pl?read=3113 Ehkä joku keskustelija siellä osaa vastata kysymykseen.
Mitä tarkoittaa kytkimen luistattaminen kun puhutaan autolla ajamisesta? 13680 5.10.2004 Moottorin ja vaihdelaatikon välissä on kytkin, jonka avulla voima siirtyy moottorista vaihdelaatikon välityksellä vetokoneistoon. Kytkimen luistattamisella tarkoitetaan sitä, kun kytkintä nostetaan hitaasti ylös samalla, kun lisätään kaasua. Näin tehdään esim. kun lähdetään liikkeelle.
Mistä löytyisi tietoa stirlingmoottoreista? 625 4.3.2004 Stirlingmoottoreista löydät tietoa esimerkiksi seuraavista osoitteista Internetistä: http://solar-club.web.cern.ch/solar-club/Vehicules/Stirling.html , http://www.geo.unizh.ch/~iwoodh/ . Aiheesta löytyy joitakin lehtiartikkeleita. Artikkelitietokannat ovat käytettävissäsi kirjastojen asiakastyöasemilla.