mallit

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Olen järjestämässä muoti esitystä mutta tarvitsen mallit siihen miten otan yhteyttä malli toimistoihin ja miten löydän sivut mistä itse voin etsiä malleja? 243 19.10.2017 Suomalaisia näytös- ja ammattimallitoimistoja: Paparazzi Model Management http://www.paparazzi.fi/ Fondi Models http://www.fondi.fi/ Modelboom http://www.modelboom.fi/ Azzurro Models http://www.azzurro.fi/ Pro Model Model Management http://www.promodel.fi/ Brand models http://www.brand.fi/ Mallitoimistojen sivuilla voi tutustua mallien portfolioihin ja niiltä löytyvät myös yhteystiedot buukkauksia varten.
Missä kaikissa Helsingin ja Espoon kirjastoissa on sähkökirjan lukulaitteita lainattavana? Ja mitä malleja on saatavilla? Entressessä on yksi BeBook One, mutta… 1617 23.11.2010 E-kirjan lukulaitteita on lainattavana Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kirjastoissa. Helsingissä Sony PRS-600 ja Booken Cybook Opus- merkkisiä, Espoossa Bebook- merkkisiä, Vantaalla Sony PRS-600 ja Kauniaisissa Nuut- merkkisiä. Hae HelMetistä, www.helmet.fi (vapaassa)sanahaussa hakusanalla E-kirjan lukulaite ja näet kirjastojen tilanteen ja vapaat kappaleet. Esim. Espoossa e-kirjan lukulaitteet lainataan kirjastosta ja palautetaan, yleensä neuvontaan. E-kirjan lukulaitteita ei voi varata. Laina-aika on yksi viikko. Laitetta ei saa palauttaa palautusautomaattiin! Lainatessa saat tarvittavat ohjeet ja neuvot laitteen käyttöön.
Tarvitsisin alkuperäistä kirjallisuutta virtavesi mallinnuksesta (surface water flow modelling) suomeksi tai englanniksi. 584 10.10.2005 Hakuohjelmalla http://vivisimo.com/ löytyivät seuraavat Teknillisessä korkeakoulussa tehdyt julkaisut J. Järvelä: Luonnonmukainen vesirakennus http://www.water.tkk.fi/wr/tutkimus/luomu/luomujulkaisu.html sekä Terhi Helmiön väitöskirja Effects of Cross-Sectional Geometry, Vegetation and Ice on Flow Resistance and Conveyance of Natural Rivers http://lib.tkk.fi/Diss/2004/isbn9512270722/ Teknillisen korkeakoulun sivuilla oli myös aiheeseen liittyvä lähdeluettelo http://www.water.tkk.fi/wr/tutkimus/luomu/julkaisut.html . Englanninkielisillä termeillä surface water flow modelling Vivisimosta löytyi yli sata viitettä. Fennica, Suomessa julkaistun kirjallisuuden luettelo on netissä kotoakin käytettävissä http://fennica.linneanet.fi/cgi-bin/...