maantieto

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Sattumalta löysin ja unohdin tallentaa suosikkeihin koululaisille tarkoitetun osoitteen, jossa aukesi ikäänkuin kirja, jonka sivuilla oli esim. Suomen kartta… 1177 29.1.2005 Kyseessä voisi olla Maantieteilijän käsikirja http://www.koulukanava.fi/maantiet/handbook/index.htm Maantieteilijän Käsikirjassa on fyysisen maantieteen ja kulttuurimaantieteen peruskoulutasoista oppimateriaalia. Käsikirja on jaettu osioihin luonto ja ihminen. Luonto: Avaruus, Maan rakenne, Ilma ja vesi, Maa muutoksessa, Ekosysteemit. Ihminen: Väestö ja asutus, Luonnonvarat, Kulttuuri, Alueiden maa Ilmasto (WSOY Koulukanava)
Kansainvälinen (globaali) maantieto matkailun näkökulmasta. ei kuitenkaan pelkästään eri matkakohteet vaan yleisimmin onko olemassa teosta? Matkailijan… 850 22.2.2002 Kokkolan kaupunginkirjastossa matkailuaiheiset kirjat ja yleistieto maantiedosta/matkailusta löytyvät luokasta 40. Aihe on laaja, joten suosittelisin tuloa paikan päälle. Erilaisista kirjasarjoista kuten Maailmantieto tai Maailma nyt voi olla apua. Opetustarkoitukseen sopivat kirjat voisivat olla: U-M Rouhiainen: Satumaa 1 ja 2, Matkailuoppaan käsikirja ja Matkailu alueellisena ilmiönä. Anders webkirjastossa (http://webkirjasto.kpnet.fi )voit kokeilla hakua asiasanalla: matkailu. Likkikirjastosta,http://www.kirjastot.fi/linkkikirjasto/selaus.asp , löytyy hyviä linkkejä. Suosittelen!
Mistä lukion kirjasta löytäisin tietoa Kiinan taloudesta ja maantiedosta? Tai löytyykö jotakin muuta vastaavaa teosta? 911 5.12.2000 Seuraavista teoksista löydät varmastikin kaipaamaasi tietoa : KAUHANEN, Tuula : Kiinan markkinat - haasteita ja mahdollisuuksia. 1999. REMES, Juha : Tunne Aasia. 1997. KIINAN-KAUPAN käsikirja / toim. Tauno-Olavi Huotari ja Veli Rosenberg. 1995. VUORISTO, Kai-Veikko : Talousalueiden Kaukoitä. 1996. MAAILMA tänään (20) : Kiina ja Taiwan. 1996. Kirjojen sijaintitiedot pääkaupunkiseudulla voit tarkistaa Plussa-tietokannasta http://www.libplussa.fi/ Seuraavien Internet-linkkien takaa löytyy Kiinaa koskevaa perustietoa : http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/ch.html#Econ http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/hk.html http://www.chinatoday.com/
Sveitsin ilmasto? 6375 29.2.2000 Näkyy riippuvan kirjasta, kuinka Sveitsin ilmastoa kuvataan; niinpä Sveitsissä vallitsee "keskieurooppalainen mannerilmasto, johon kuuluvat kylmät talvet ja lämpimät kesät..."(GEO,osa 8, kysy tätä kirjaa omasta kirjastostasi) tai "manner- ja vuori-ilmasto, vaihtelee paljon pinnanmuodosta ja korkeudesta riippuen..." (Maailma nyt, osa Länsi- ja Keski-Eurooppa. Kysy omasta kirjastostasi tätäkin kirjaa). Lyhyttä englanninkielistä tietoa Sveitsin ilmastosta löydät netistä esim. valitsemalla http://www.lib.hel.fi/mcl ja sitten valitsemalla sveitsin ja world facta bookin. Siellä on myös muuta maantietoon liittyvää tietoutta.