lukuohjelmat

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Mitenkä luetaan window älypuhelimella e-kirjoja. Ohjeissa mainitaan ainoastaan IOS- ja anroidille sopivat lukuohjelmat. 559 17.5.2016 Valitettavasti osaan kertoa voin Helmet kirjastojen e-aineistojen käyttäytymisestä. Helmet e-kirjojen käyttö voi olla haasteellista joillain Windows puhelimilla. Ohjeista saan selville seuraavaa: "uusimmilla Windows Phone (7+) -älypuhelimilla ja Windows 8 -tableteilla voit lukea e-kirjoja OverDrive Media Console -lukuohjelmassa. • Voit myös lukea e-kirjoja suoraan mobiililaitteen selaimessa (poislukien PDF-muotoiset kirjat), jos sinulla on käytössäsi jatkuva verkkoyhteys." Tuo selainlukeminen on kätevää ja onnistuu usein helpommin kuin lukuohjelmien lataaminen. Lisätukea voit saada tai oalautetta antaa osoitteissa tuki@ellibs.com ja helmet.overdrive.tuki@hel.fi
Palautuvatko e-kirjat suoraan, ilman erillistä toimenpidettä esim. 14 vuorokauden laina-ajan jälkeen? Miten voin halutessani palauttaa e-kirjan aiemmin? 507 8.2.2016 Lainatut e-kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä. Jos kuitenkin haluat palauttaa e-kirjan ennen laina-ajan päättymistä, se onnistuu lukuohjelmassa olevan palautus-toiminnon avulla. Esimerkiksi Bluefire Reader -ohjelmassa on teokseen liityvä Tiedot -valinta, josta löytyy myös palautus-toiminto.
Miten E-kirjojen kommentointi toimii: tein alleviivauksia lainaamani kirjaan ja kirjoitin muistiinpanoja. Kirjan käyttöoikeudessa on rajoitettu tulostus, mutta… 1253 26.8.2008 Emme löytäneet Digital Editions –lukuohjelmasta tapaa, jolla muistiinpanot voisi tulostaa. Tulostuspainike on aktiivinen sen mukaan, onko tulostus ylipäätään sallittua. Kun tulostimme sivun, johon olimme tehneet muistiinpanoja, muistiinpanot eivät tulostuneet. Muistiinpanot säilyvät laina-ajan, mutta häviävät kun laina palautetaan tai palautuu. Toisin sanoen seuraavat lainaajat eivät näe kommenttejasi ja alleviivauksiasi.