lataus

7 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–7.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Miten vien Naxoksessa biisejä omiin Favoritteihin? 113 21.4.2021 Kysyin tietävämmiltä kollegoilta ja juuri noin kuin arvelitkin. Tarvitaan toiset tunnukset. "Kirjastokortilla kirjautumisen lisäksi täytyy luoda itselleen vielä erikseen käyttäjätili ja kirjautua sisään myös sillä, mutta sen jälkeen voi latailla listoja."
Kuinka suuri osa musiikista ladataan/kuunnellaan laillisesti netistä ja onko sen myötä CD-levy muuttunut turhakkeeksi? 95 5.12.2019 TTVK eli Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus kertoi sivuillaan, että maailmanlaajuisesti lähes kolmannes musiikin kuuntelijoista kuluttaa musiikkisisältöjä laittomasti. Tieto perustuu syyskuussa 2019 julkaistuun tutkimukseen musiikin maailmanlaajuisista kulutustottumuksista. Tutkimuksen on tehnyt ääniteteollisuutta edustava IFPI  (International Federation of the Phonographic Industry). Artikkeli ja tutkimus ovat luettavissa alta: https://ttvk.fi/ifpin-musiikkitutkimus-julkaistu-suoratoistorippaus-edelleen-suosittua Musiikin kuuntelu cd-levyiltä on varmasti vähentynyt, mutta edelleen niitä sekä ostetaan että lainataan kirjastoista.  
Voiko SPSS ohjelmaa saada mistään kirjastoista ladattua? Kirjastojen omissa koneissa ei varmaan ole tätä ohjelmaa? 784 5.1.2015 Helsingin kaupunginkirjaston asiakastietokoneet ovat palvelinjärjestelmässä. Kaikki ohjelmat on asennettu keskitetysti. Asiakkaat eivät pysty asentamaan niihin mitään ohjelmia. Halutessasi voit käyttää kirjaston langatonta verkkoa, kun asennat kyseisen ohjelman omalle koneellesi. Ohjelma löytyy esimerkiksi seuraavalta nettisivulta http://spss.fi.softonic.com .
Haluan lainata sähköisiä kirjoja, mutta kotikoneelta en löydä lainausohjetta mistään. En tiedä pitääkö lainattava aineisto tallentaa vai avata kun sen aikoo… 669 2.9.2013 Sähköisten kirjojen lainaamiseen löytyy ohje kirjaston nettisivuilta palvelut A-Ö -kohdasta "sähköisen kirjan lainaaminen" http://www.lappeenranta.fi/Suomeksi/Palvelut/Kirjasto/Palvelut_A-o.iw3#… kirja Tästä pääset varmasti jo alkuun. Kirjaudu ensin WebOrigoon omalla kirjastokortillasi, ja valitse lainattava kirja sitä kautta, järjestelmä neuvoo sinua matkan varrellakin. Lukemiseen tarvitset ilmaisen Adobe Digital Editions -ohjelman, jonka lataukseen löytyvät linkit myös ylläolevasta ohjeesta. Ja jos jossakin kohtaa tökkää, tule käymään kirjaston neuvonnassa, niin voimme katsoa kirjan lainaamista yhdessä.
Paljonko kännykän lataus autossa kuluttaa auton akkua, auto sammuksissa ? Vertailukohtana vaikka jos auton valot jää vahingossa päälle. 5487 19.3.2012 Laturin sähkönkulutus on erittäin vähäistä, n. 1 W. Lisätietoja: Sähköturvallisuuden edistämiskeskus http://www.sahkoturva.info/sahkon_kaytto_kotona/kodin_elektroniikkalait… Kuningaskuluttaja-ohjelma http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/2490
Saako kirjaston koneilla ladata kuvia? 909 29.11.2011 Kyllä, Helsingin kaupunginkirjaston asiakaskoneilla saa ladata kuvia Internetistä tai Internetiin. Kovin isojen kuvien latautuminen saattaa kestää, koska yhteys ei ole aina kovin nopea. Asiakastietokoneella on myös vain rajallinen määrä tallennustilaa, joten aivan valtavaa määrää kuvia ei itse koneelle mahdu. Muistitikku on silloin hyvä apuväline. Kuvien kanssa kannattaa toki muistaa sitten tekijänoikeudet. Toisten ottamien kuvien lataaminen julkisesti Internetiin vaatii luvan, jollei kuvan tekijänoikeussuoja ole rauennut.
Voiko teiltä lainattavia e-kirjoja lukea Samsung Galaxy tab 10.1 tabletilla? Jos kyllä, niin miten toimitaan? Käyttöjärjestelmä on Android 2.3. 2275 11.11.2011 Lahden kaupunginkirjaston kotisivuilta löytyvät ohjeet e-kirjojen lainaamiseen: http://kaupunginkirjasto.lahti.fi/e-kirjat.htm E-kirjojen lainaamiseen tarvitaan Lahden kaupunginkirjastoon rekisteröity kirjastokortti ja siihen liittyvä salasana (pin-koodi). Lisäksi tietokoneelle täytyy olla asennettuna Adobe Digital Editions -ohjelma. Ohjelman lataukseen on linkki tältä samalta sivulta. Ohjesivulla on linkki "Lukulaitteet, joilla voi lukea Ellibsin e-kirjoja": http://blogs.adobe.com/digitalpublishing/supported-devices Kyseisellä sivulla kyllä mainitaan Samsungin Android eReader for Galaxy Tab 10.1. eli sen pitäisi onnistua. Linkki e-kirjojen kokoelmaan löytyy myös ensiksi mainitulta sivulta. E-kirjan tiedoissa on kohta "Lainaa sähköinen...