kysyntä

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Voisiko Anni Sennovin kirjoja "kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen taspaino" tilata enemmän, kun tuntuu olevan kovassa kysynnässä tämä uutuus ? :) 627 Kiitos palautteesta. Välitän toiveesi hankintaosastollemme. Emme voi kuitenkaan luvata lisähankintoja, koska kirjojen ja varausten suhde on kohtuullinen.
Olisiko mahdollista saada johonkin pääkaupunkiseudun kirjastoon lisää Matti Röngän Viktor Kärppä -sarjan äänikirjoja? Samoin toivoisin Jari Tervon Laylaa… 744 Hei ! Miltei kaikki äänikirjat hankitaan, toivomianne teoksia aivan varmasti. Kappalemäärät ovat sitten eri asia, ne riippuvat kysynnästä eli varausten määrästä. Hankintatoiveita voi tehdä www.helmet.fi aloitussivun linkin kautta tai ottamalla yhteyttä lähikirjastoon.
Sanotaan, että kymmenen vuoden kuluttus Suomessa on työvoimapula. Mistä saisi tietoa siitä, mitkä alat eläköityvät eniten. Esim. jos haluaa kouluttautua… 1697 Työministeriön raportissa "Työvoima 2020" (Työpoliittinen tutkimus; 245, Hki 2003) tarkastellaan työvoiman kysynnän ja tarjonnan kehitysnäkymiä lähivuosina ja vuoteen 2020. Raportissa on kappale, jossa tarkastellaan työllisyyttä ammattiryhmittäin ja poistumaa työvoimasta 2000-2015. Raportin mukaan poistuma työllisestä työvoimasta on noin 894 000 seuraavan viidentoista vuoden aikana. Se vastaa 40 %:a vuoden 2000 työllisten määrästä. Kasvavan työllisyyden ammattiryhmät ovat: - tuotannon ja liikenteen johto- ja asiantuntijatyö - talouden ja hallinnon johto- ja asiantuntijatyö - hoitotyö - opetus- ja kulttuurityö - liikennetyö - suojelualan työ Laskevan työllisyyden ammattiryhmät ovat: - maa- ja metsätaloustyö - toimistotyö Raportti...
Millä asiasanoilla ja mistä voisi hakea tietoa kanttiini/myymälätuotteista sekä menekistä? Teen opinnäytetyötä kanttiinituotteiden menekistä Amican hoitamassa… 1621 Viisainta olisi varmaankin mennä Amican nettisivuille, osoite: http://www.amica.fi ja katsoa sieltä yhteystiedot, jolloin pääset suoraan kysymään asiantuntijoilta, ainakin Amicaa koskevista asioista. On myös olemassa lehti nimeltä Amica uutiset, josta varmaan myös amicalaiset (muista, että emona on Fazer ; http://www.fazer.fi) voivat kertoa sinulle enemmän. Tuo Amica uutiset on ehkä vaikeasti saatavissa, se löytyy ainakin Haaga Instituutin ammattikorkeakoulun kirjastosta, mutta sieltä sitä ei lainata. Yritä sitäkin suoraan Amicasta. Opinnäytetyötä varten löydät lukuisia liiketaloutta ja erilaisia tutkimuksia käsitteleviä oppaita.