Hyppää pääsisältöön Lähetä kysymys kirjastonhoitajalle

Fråga bibliotekarien är bibliotekens nationella webbtjänst. Vi svarar inom tre vardagar.

Kysy kirjastonhoitajalta
Kirjastojen yhteinen verkkotietopalvelu.
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Asiasanat
A-Ö
  • Kysy
  • Vastaukset
  • Haku
  • Asiasanahakemisto
  • Kokoelmat
  • Info
Kysy Hae
  1. Kysy kirjastonhoitajalta
  2. Asiasanahakemisto
  3. Kirjain K

kypsennys

Tilaa aihepiirin kypsennys RSS-syöte
1 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–1.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kuinka kauan eri vitamiinit ja aminohapot kestävät kypsentämistä ja mikä on niille kriittinen lämpötila? 329 18.10.2021 Eri aminohappojen hajoamislämpötiloja on listattu täällä: https://web.archive.org/web/20070331231416/http://www.markushirsila.com… Yksi tutkimus, jossa on tutkittu aminohappojen kestävyyttä kuumennuksessa: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1765592/   Vitamiinien kestävyydestä kuumennuksessa: https://greencirclecap.com/vitadegradation/ http://www.ijstr.org/final-print/nov2013/Effect-Of-Heating-On-Vitamin-C… https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6049644/

Biblioteken.fi svarar för tekniken och upprätthållandet av tjänsten Fråga bibliotekarien. Biblioteken.fi svarar också för tjänstens redaktionella politik.

  • Palaute
  • Tilaa
  • Saavutettavuusseloste
  • Tietosuoja
  • Makupalat.fi
  • Tiedonhaun opastus