Hyppää pääsisältöön Lähetä kysymys kirjastonhoitajalle

Kysy kirjastonhoitajalta on kirjastojen valtakunnallinen verkkotietopalvelu. Vastaamme kolmen arkipäivän kuluessa.

Kysy kirjastonhoitajalta
Kirjastojen yhteinen verkkotietopalvelu.
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Asiasanat
A-Ö
  • Kysy
  • Vastaukset
  • Haku
  • Asiasanahakemisto
  • Kokoelmat
  • Info
Kysy Hae
  1. Kysy kirjastonhoitajalta
  2. Asiasanahakemisto
  3. Kirjain K

kypsennys

Tilaa aihepiirin kypsennys RSS-syöte
1 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–1.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kuinka kauan eri vitamiinit ja aminohapot kestävät kypsentämistä ja mikä on niille kriittinen lämpötila? 322 18.10.2021 Eri aminohappojen hajoamislämpötiloja on listattu täällä: https://web.archive.org/web/20070331231416/http://www.markushirsila.com… Yksi tutkimus, jossa on tutkittu aminohappojen kestävyyttä kuumennuksessa: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1765592/   Vitamiinien kestävyydestä kuumennuksessa: https://greencirclecap.com/vitadegradation/ http://www.ijstr.org/final-print/nov2013/Effect-Of-Heating-On-Vitamin-C… https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6049644/

Kirjastot.fi-toimitus vastaa palvelun kehittämisestä ja ylläpidosta, palvelussa mukana olevien tuesta, kysymyksiin vastaamisesta ja vastausten sisällöstä. Palvelua koskeva palaute pyydetään lähettämään Kirjastot.fi-toimitukselle palautelomakkeella.

  • Palaute
  • Tilaa
  • Saavutettavuusseloste
  • Tietosuoja
  • Makupalat.fi
  • Tiedonhaun opastus