kuunteleminen

8 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–8.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Miten pääsen jatkamaan lainaamani kirjan kuuntelua? 62 6.10.2020 Kuuntelun lopetettuasi (tai yhteyden katketessa) kirja siirtyy palvelussa olevaan Oma kirjahylly -kohtaan. Voit jatkaa kirjan kuuntelua siirtymällä Omaan kirjahyllyyn ja valitsemalla äänikirjan "Nykyiset lainat" -ikkunasta. Napsauttamalla "Jatka kuuntelua" -painiketta pääset takaisin soittimeen ja voit jatkaa kuuntelua. Ohjelma muistaa, mihin kohtaan viimeksi jäit. Huomioithan, että sinun täytyy olla kirjautuneena palveluun, jotta Oma kirjahylly on käytettävissä. Jos kirjan laina-aika on jo loppunut ja se ei enää näy Omassa kirjahyllyssäsi, voit hakea kirjaa palvelusta ja jos se on vapaa, voit lainata sen uudelleen. Lainassa olevia kirjoja voi varata. Vanhat lainasi näkyvät myös sivun ”Aikaisemmat lainat” –kohdassa. Kirjaston...
Osaatteko sanoa, kenen satu ja mistä löytyisi, on kertomus lapsesta jolla oli lasiset korvat? Kaikkien piti puhua hyvin hiljaa, etteivät herkät korvat hajoa… 91 5.10.2020 Lasikorvainen vauva -satu on Hannele Huovin, se löytyy Tammen kultaiset sadut -kirjasta (2007, toimittanut Hannele Huovi). Tämän vastauksen kirjoittamisen hetkellä kirjaa on kaksi kappaletta paikalla Hämeenlinnan pääkirjastossa, eli kannattaa vaikka varata teos.
Vuoden päivät olen päivittäin ilolla kuunnellut Ellibsin kautta äänikirjoja ja nyt la 25.1.2020 yhteys ei enää toiminutkaan enkä pääse entisillä tunnuksilla. Mikä neuvoksi? 86 28.1.2020 Kokeilin juuri omalla puhelimellani ja sain äänikirjan kuulumaan normaalisti. Keksin vain kaksi selitystä. Ensimmäinen on Elibs-sovellutukseen tullut uusi päivitys. Jos se on asentamatta, saattaa toiminta takkuilla. (puhelimen kaupasta näet myös päivitystä odottavat sovellutukset) Toinen ongelma saattaa olla jonkinmoinen jumi. Siitä saattaa päästä kirjautumalla ulos Ellibsistä ja uudelleen sisään. Jos nämä eivät auta, voit tulla kirjastoon pyytämään apua. Autamme joko lennosta tai varaamme sinulle ajan. Voit varata ajan myös itse netissä .https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Saunalahden_kirjasto/Palvelut/Lainaa_kirjastolainen(49395) Toivottavati kuuntelu sujuu yhtä iloisissa merkeissä tänäkin vuonna.
Kuinka suuri osa musiikista ladataan/kuunnellaan laillisesti netistä ja onko sen myötä CD-levy muuttunut turhakkeeksi? 51 5.12.2019 TTVK eli Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus kertoi sivuillaan, että maailmanlaajuisesti lähes kolmannes musiikin kuuntelijoista kuluttaa musiikkisisältöjä laittomasti. Tieto perustuu syyskuussa 2019 julkaistuun tutkimukseen musiikin maailmanlaajuisista kulutustottumuksista. Tutkimuksen on tehnyt ääniteteollisuutta edustava IFPI  (International Federation of the Phonographic Industry). Artikkeli ja tutkimus ovat luettavissa alta: https://ttvk.fi/ifpin-musiikkitutkimus-julkaistu-suoratoistorippaus-edelleen-suosittua Musiikin kuuntelu cd-levyiltä on varmasti vähentynyt, mutta edelleen niitä sekä ostetaan että lainataan kirjastoista.  
Voiko kyytikirjaston kirjoja kuunnella lomalla esimerkiksi eu-maissa? 103 23.7.2019 E-kirjojen kuuntelu pitäisi onnistua missä vain, jos sinulla on internetyhteys ja Kyyty-kirjaston kortti käytössäsi. Jos olet ladannut kirjan laitteellesi, niin kuuntelu onnistuu myös ilman nettiyhteyttä.  
Voiko kirjastossa kuunnella digimusiikkia esim. rock, pop, iskelmä, jne.? 420 12.3.2016 Lahden kaupunginkirjastossa voi kuunnella digimusiikkia, vaikka sitä ei ole erikseen tarjolla. Kirjastoissa on asiakkaiden käytössä internetkoneita, joilla voi kuunnella verkossa vapaasti tarjolla olevaa musiikkia esim. YouTubesta. Kuulokkeet saa lainaan palvelupisteestä. Kirjasto tarjoaa asiakkaille Naxos Music Libraryn, se on käytössä kirjastokortilla millä tahansa laitteella, ei pelkästään kirjaston tietokoneilla. Naxos Music Libaryn valikoimassa on lähinnä klassista, vähemmän kevyttä musiikkia. Pääset palveluun kirjaston verkkosivujen (lastukirjastot.fi) kautta, valitse valikosta Musiikki, linkki löytyy sivun alareunasta.
Musan/musiikin kuunteleminen kirjastoissa? Voitteko hieman päivittää tietämykseni? Kiitän. 573 7.9.2015 Mahdollisuus kuunnella musiikkitallenteita on seuraavissa Helsingin kaupunginkirjaston toimipisteissä: Etelä-Haagan kirjasto Arabianrannan kirjasto Itäkeskuksen kirjasto Kallion kirjasto Kannelmäen kirjasto Kirjasto 10 Pohjois-Haagan kirjasto Puistolan kirjasto Myös joissakin Espoon ja Vantaan kirjastoissa voi kuunnella musiikkia. Listan kaikista HelMet-kirjastoista, joissa on musiikin kuuntelumahdollisuus löydät HelMet-palvelusivustolta kohdasta "Kirjastot ja palvelut" > "Näytä kirjastot, joissa on...". Klikkaa auki pudotusvalikosta kohta "Musiikin kuuntelumahdollisuus". http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut
Miten tehdä esitelmä pop-musiikin kuuntelusta? 975 28.2.2006 Tässä on muutamia populaarimusiikin kuuntelemista käsitteleviä kirjoja: - Musta lammas: kirjoituksia populaari- ja massakulttuurista - Willoughdy, David: The world of music - Reder, Alan: Listen to this! Näistä voisi ottaa vaikka mallia ja kertoa omista kuuntelumieltymyksistä.