kunnallispolitiikka

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Oliko Heikki Perho (1926-2009) Loimaan vai Loimaan kunnan kunnanvaltuuston jäsen? 203 31.8.2021 Loimaalainen maanviljelijä ja kansanedustaja Heikki Perho toimi Loimaan kunnanvaltuuston jäsenenä vuosina 1961-1996.  Hän toimi kunnanvaltuuston puheenjohtajana vuosina 1985-1991. Niemelä: Suur-Loimaan historia 3 (2003). Loimaan kunnan ja Loimaan kuntaliitos tapahtui vuonna 2005.
Etsin kirjaa jonka on kirjoittanut entinen Laitilan kunnanjohtaja. nimeä en muista. Kirjan nimi alkaa:kunnanjohtaja...Tarkalleen en nimen jatkoa muista mutta… 1289 24.1.2008 Tarkoitatteko Arvi Savolaisen kirjaa Kunnanjohtajan kujanjuoksu? Minun käsittääkseni Arvi Savolainen toimi Vieremän kunnanjohtajana. Mikä ei tietenkään sulje pois sitä, että hän olisi ollut myös Laitilan kunnanjohtajana. Eikä ainakaan sitä, että Laitilan kunnan luottamusmiehet saivat kirjan joululahhjaksi. "Kirjani on puheenvuoro. Se pyrkii kertomaan siitä henkisestä väkivallasta, joka kunnanjohtajiin saattaa kohdistua, sanoo Vieremän kuntaa 25 vuotta palvellut kunnanjohtaja Arvi Savolainen kotonaan Piikkiössä." http://gamma.nic.fi/~sakinseu/aakustit/Aakusti12005.pdf Hämeenlinnan kirjastossa ei mainittua kirjaa ole, mutta tilaamme sen teille kaukolainaksi muualta. Samaa pätee siihen, jos kyseessä olisikin jokin muu kirja. Reippaasti...
Kun kirjastolla on esittelytilaisuus kunnan päättäjille, ketä tilaisuuteen voi odottaa? Tuleeko paikalle itse kaupunginjohtaja, kaupungin hallitus ja kaikki… 792 7.4.2006 Kutsun kohdentamisesta luonnollisesti päätetään tarpeen mukaan. Suppeassa versiossa esittelytilaisuus suunnataan lähinnä kulttuuritoimenjohtajalle sekä kirjasto- ja kulttuurilautakunnalle. Näin silloin, kun halutaan varmistaa, että he ovat mahdollisimman hyvin kirjaston tilanteen tasalla. Laajassa versiossa, kun esim. otetaan käyttöön uusi kirjastorakennus,voidaan kutsua kaikki kunnan päättäjät ja myös tiedotusvälineiden edustajat.