kulttuuritapahtumat

5 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–5.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Voiko kirjastoon tuoda kulttuuritapahtumien esitteitä. Kirjastoissa näyttää olevan telineitä, joissa on erilaisia esitteitä kulttuuritapahtumista. Kiitos ja… 59 19.7.2023 Kirjastoilla voi olla erilaisia käytäntöjä esille laitettavien julisteiden ja esitteiden suhteen. Kulttuuritapahtumiin suhtaudutaan myönteisesti. Usein esitetilat ovat vähäiset eikä kaikille riitä tilaa. Esitetilat voi olla siitä syystä rajoitettu vaikka vain kaupungin omien toimijoiden esitteille tai aivan lähistöllä oleville tapahtumille. Sen vuoksi on parasta kysyä asiaa jokaisesta kirjaston toimipisteestä, jonne esitteitä haluaisi esille.
Miten saan kulttuurikortin? 531 1.12.2021 Sinulla täytyy olla sähköpostiosoite ja Turun kaupunginkirjaston jompi kumpi viimeisimmistä kirjastokorteista tai Vaski-kirjastojen kirjastokortti. Siihen lisätään omassa kirjastossasi kulttuurikorttiominaisuus. Kulttuurikortti on maksuton etukortti kaikille kulttuurin ystäville. Kortilla saat sähköpostiisi tietoa eduista ja vinkkejä Turun kaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta. https://www.turku.fi/kulttuurikortti
Haluaisin mahdollisimman kattavan listan Tornion kolmannen sektorin kulttuuritoimijoista. Mitä kulttuuritapahtumia ne järjestävät? En tarvitse tietoa Tornion… 830 6.10.2011 Lapinyhdistysnetti- ja lapinvapaaehtoisverkosto-sivustojen kautta pääsee ainakin hyvin alkuun: http://lapinyhdistysnetti.wh.iqit.fi/ http://www.lapinvapaaehtoisverkosto.fi/ Lapin yhdistysnetin sivuilla on myös tapahtumakalenteri, jonka voi rajata koskemaan vain Kemi-Tornion aluetta: http://lapinyhdistysnetti.wh.iqit.fi/tapahtumakalenteri Kattojärjestönä alueen kolmannen sektorin toimijoilla on Meri-Lapin Majakka ry: http://www.majakkatalo.fi/ Tornion kulttuuritoimistosta arveltiin, että kattavaa listaa toimijoista ja tapahtumista voi olla vaikea saada, mutta myös heihin kannattaa ottaa yhteyttä: http://www.tornio.fi/index.php?p=Kulltturitoimisto
Kirjallisuutta tapahtumatuotannosta 780 19.9.2002 Uusimpia suomenkielisiä julkaisuja lienee Pertti Kiurun Sisältötuotannon työllisyysvaikutukset, ISBN: 951-735-691-9. Muita teoksia: Mundy, Simon Nimeke: Cultural Policy : a short guide, ISBN: 9287143013 ja Boëthius, Maria-Pia 1997: Några som inte älskar oss håller på att förändra vårt land, ISBN: 9119708912 Myös näistä voi hyötyä:Rolfe, Heather : Arts festivals in the UK,1977,ISBN: 0-85374-544-7. Isokangas, Antti, City on sinun : kuinka uusi kaupunkikulttuuri tuli Helsinkiin Tammi, 2000 ISBN: 9513113744.
Aikakohtaiset tapahtumat kesäkuussa,heinäkuussa 00.Mistahän niittä vois hakea ,ollaan tulossa tutstumaan kaupunkiinne ja muumimaahan. En löytänyt niittää… 756 6.3.2000 Seuraavista osoitteista löytyy tapahtumia Turussa: http://www.turku.fi/suomi/tapahtumia/kalenteri.html http://www.unikankare.net (kulttuuritapahtumia) Naantalin tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta: http://www.naantali.fi ja Muumimaallakin on oma kotisivu: http://www.muumimaailma.fi Lisäksi Turun kaupunki julkaisee kahdesti vuodessa Kulttuurilinja-esitettä (uusin Turun kulttuuria tammi-elo 2000), jota voi tilata puhelimitse (puh.02-262 0900) tai sähköpostitse (kulttuurikeskus@turku.fi) Myöhemmin keväällä löytyy varmaankin paremmin ensi kesän tapahtumia näiltä sivuilta; Kulttuurilinja-esitteessä on jo ensi kesän tapahtumia.