Kouvolan kaupunginkirjasto

5 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–5.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Kauanko upouudella kirjalla kestää päätyä lainaushyllyyn kirjan ilmestymispäivästä alkaen, kun kirjasto on ilmoittanut laittaneensa sen tilaukseen? Minkälaisen… 756 10.4.2014 Hei, Aika joka kuluu kirjan ilmestymisestä siihen että se tulee aineiston toimittajalta kirjastoon vaihtelee hivenen. Tämä vaihe tulee kyllä jatkossa nopeutumaan aineiston toimittajan uuden logistiikkakeskuksen myötä. Nyt tämän muutoksen vuoksi viime viikojen aikana on aineiston tulo kirjastoon kyllä kestänyt hivenen normaalia pidempään. Kun kirja tulee Kouvolan kaupunginkirjastoon se rekisteröidään Kyyti-tietojärjestelmään ja sen luettelointiedot siirretään omaan tietokantaan. Tässäkin vaiheessa voi kulua aikaa, koska ostamme valmiit luettelointiedot. Sen jälkeen kirja siirtyy muovitukseen, josta se siirtyy lainausvalmiina asiakkaitten lainattavaksi. Valittelen jos tämä väliaikainen hitaus järjestelmässämme on aiheuttanut sinulle...
Onko Kouvolan pääkirjastossa tulostamismahdollisuus netistä ja minkä hintainen? 565 21.4.2010 Kouvolan pääkirjastossa on yksi pöytätietokone ja yksi kannettava tietokone, joilla voi tulostaa Internetistä. Kannettavalla tietokoneella pystyy tulostamaan myös muistitikulta. Hinta 50 senttiä per sivu.
Mitä kirjoja on kouvolan haalin- ja kaupungin kirjastossa jotka käsittelevät erilaisia syömishäiriöitä ? 608 31.3.2008 Voit tarkistaa itse Kouvolan kaupunginkirjaston verkkokirjastosta (Kyyti-kirjastot) näitä kirjoja http://kouvola.kirjas.to/ Valitse vasemmasta reunasta Sanahaku ja kirjoita sitten Sanahaku-laatikkoon syömishäiriöt. Saat tulokseksi 60 kirjaa ja 3 videokasettia. Klikkaa alleviivattua aineistolajia kirja tai videokasetti. Saat listan aihetta käsittelevistä kirjoista tai videokaseteista. Klikkaa kirjan nimeä (joka on alleviivattu) niin saat näkyviin tiedot missä Kouvolan kirjastossa se on saatavana vai onko se lainassa. Jos kirja on lainassa niin oikeassa reunassa näet eräpäivän.
Missä sijaitsi Kouvolan kirjasto ennen nykyistä maakuntakirjastoa? 541 18.3.2008 Kirjasto sijaitsi ennen nykyistä paikkaa tässä aivan vastapäätä nykyisen Kouvolan kansalasiopiston tiloissa. Lastenosasto oli teatterin nykyisen kahvion paikalla. Nämä tiedot sain vanhan kirjaston tunteneilta kollegoilta, itse en silloin ollut täällä työssä.
Onko mahdollista saada kopiota mikrofilmatun 14.6.1954 Kouvolan Sanoman sivuista? Mikäli kopion saaminen on mahdollista, kuinka paljon se maksaa/sivu? Kuinka… 1123 7.6.2004 Säilytämme Kouvolan kaupunginkirjasto-maakuntakirjastossa Kouvolan Sanomia mikrofilmikokoelmana kuten muitakin Kymenlaakson alueen sanomalehtiä. Kokoelmat ovat asiakkaiden käytettävissä kirjastomme mikrofilmienlukuhuoneessa. Asiakkaille lähetämme myös kaukolainoina mikrofilmejä/-kortteja. Kaukolainat voi tilata lähimmän kirjastonsa kautta ja lukea tilaavan kirjaston lukulaitteella. Kopioinnin edellytyksenä siis on, että kaukolainaavassa kírjastossa on mikrofilmien lukulaite, jolla myös kopiointi onnistuu. Pyynnöstä teemme myös kopioita asiakkaalle, kun meille lähetetään kaukolainapyyntöjä. Tällä hetkellä kopioiden hinnat ovat 1 kpl A4-kokoinen 0.50 € ja A3-kokoinen 1 € eli puolta kalliimpi. Jos tilaa kaukolainan, kopiomaksujen...