kiire

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Löytyisikö suomenkielisiä lastenkirjoja aiheesta myöhästely, myöhästyminen ja ajoissa oleminen? 83 19.2.2021 Kirjastoista löytyviä kiireeseen, myöhästelyyn ja ajoissa olemiseen liittyviä kirjoja: Kuvakirjat: -Bergström, Gunilla (1 p. 1977): Mikko Mallikas panee töpinäksi -Birck, Jan (2018): Sara ja Takku : varastetun ajan tapaus  -Erickson, Karen (1989): Osaan lähteä ajoissa -Herätys Wilson! (2010) -Jüngling, Christine (2012): Vähän aikaa vielä! -Kunnas, Mikko (2005): Jopas sattui, Noksu -McKee, David (2018): Elmerin kävelyretki -Teräs, Mila (2015): Hämärinkäinen -Marlow, Layn (2008): Jo loppui hoppu -Kalliola, Anne (2006): Veka viilettää  -Morton-Shaw, Christine (2004): Herra Jalon kumma kotimatka Sadut: -Erkkilä, Leena (2007): Lentävät satutossut -teoksesta sadut: Kana myöhästyy junasta ja Kukko myöhästyi junasta -Laulajainen, Leena (2009...
Miksi kaupan kassalla ei saa pakata tavaroitaan rauhassa? 176 16.11.2020 Kaupan kassat ovat usein ruuhkaisia ja jonossa seisovat asiakkaat monesti kiireisiä. Siksi tavaroiden pakkaaminenkin saattaa ruuhkautua. Näin korona-aikaan on yritetty hieman eristää myös pakkauspäätyä. Esim eri puolien välissä olevilla mainoksilla. S market Myyjien lisäksi myös asiakkaat voivat estää pakkaussumppujen syntymistä esim. pitämällä turvavälit kassajonossa ja aloittamalla pakkaamisen jo ennen maksamista. Aamulehti Onneksi monissa suuremmissa kaupoissa pon sekä muutaman tavaran ostajille tarkoitettuja pikakassoja että hitaamman asioinnin kassoja niitä kaipaaville asiakkaille. Varmasti puhuminen myös auttaa. Jos vauhti tuntuu liian nopsalta, voi asiasta mainita kassalle ja muille asiakkaille ystävällisesti.  
Hyvä kirjastonhoitaja, luen paljon ns self-help -kirjallisuutta ja tällä hetkellä olen kiinnostunut erityisesti kiireestä. Nettiä selaamalla huomasin, että… 1360 12.12.2011 Kirja tilataan kirjastoon. Kirjan, jota ei ole omassa kirjastossa, voi tilata myös kaukolainaksi, kaukolainapyynnön voi tehdä verkkosivun kautta http://www.jkl.fi/kirjasto/maakunta/kaukopalvelu tai kirjastokäynnin yhteydessä. Aineiston saatavuuden voi tarkistaa Frank-monihausta http://monihaku.kirjastot.fi Kiitos kiitoksista!