Kelly Fiona

9 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–9.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Mikä nuorten kirjasarja? 93 14.2.2022 Kyseessä on Fiona Kellyn Mysteerikerho-sarja, jossa ystävykset Belinda, Holly ja Tracy ratkovat mysteereitä. Kuvailemasi juoni on kirjasta Valepuvussa. Lisätietoa Kirjasammossa: https://www.kirjasampo.fi/fi/kulsa/saha3%253Au6c32ae87-78c1-4aaa-9c35-3….  
MISTÄ SAA TIETOA FIONA KELLYSTÄ MAHDOLLISIMMAN PALJON? 919 24.3.2009 Fiona Kelly on keksitty kirjailijanimi, jonka takaa löytyy useita kirjoittajia. Näin kerrotaan Niklas Bengtssonin ja Tittamari Marttisen toimittamassa kirjassa Ulkomaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita (1997). Kirjojen kirjoittajista ei siis löydy tietoa. Mutta tuosta edellä mainitusta kirjasta saat paljon tietoa Fiona Kellyn nimellä kirjoitetuista kirjoista. Luettelon Mystery clubin suomennuksista löydät vaikkapa täältä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Mystery_Club
Tietäisitkö minkä ikäinen Fiona Kelly on tai mikä on hänen syntymäpäivänsä? 917 10.1.2008 Etätietopalvelussa on kysytty usein Fiona Kellystä. Aiemmat vastaukset löydät Etätietopalvelun arkistosta http://www.kirjastot.fi/tietopalvelu/arkisto.aspx . Vastausten mukaan Fiona Kelly on keksitty nimi, jonka takana on useampia kirjoittajia. Fiona Kellyn teoksia on kustantanut WSOY. WSOYn sivuilta voit katsoa, mitä he kirjoittajasta sanovat http://www.wsoy.fi/index.jsp?c=/author&id=321&cat=2 .
Kirjotttaja Kelly Fiona niin onko hän yksi henkilö vai monta.. luin jostain että sitä kirjoittaisi monta kirjailijaa.. onko se totta? kirjoittaako myster… 902 17.8.2007 Fiona Kellystä on kysytty aikaisemminkin tässä palvelussa. Vastaukset löydät linkistä http://www.kirjastot.fi/fi-FI/tietopalvelu/asiasanankysymykset.aspx?ID... Kirjassa Ulkomaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita (toimittaneet Niklas Bengtsson ja Tittamari Marttinen) sanotaan, että kirjailija Fiona Kelly on keksitty nimi, jonka takana on useampia kirjoittajia. Kustantaja WSOY:n sivuilta linkistä http://www.wsoy.fi/index.jsp?c=/authors&cat=2 voi tarkistaa kustantajan antamat tiedot.
Mystery club harhakuvia kirjan juonta vähä en saa kirjasta sitä oikeen irti kunnolla..jos olet lukenu kirjan niin kerroks juonta vähin 951 13.4.2007 Kirjan takakannessa kerrotaan mm. näin: ”Holly on kirjoittanut kirjeen suosikkikirjailijalleen P. J. Bensonille, joka ystävällisesti suostuu tapaamiseen. Kirjailija näyttäytyy kuitenkin aivan erilaisena kuin kirjojensa kansissa ja käyttäytyy erittäin oudosti. Onkohan hän edes väittämänsä henkilö? Kuka kumma on pikkuasioista raivoava näyttelijä Peter Crawford? Ja miksi hurmaavan komea radiotoimittaja Ainsley James liikuskelee kylällä toistamiseen?” Tarkemman juonen selvittämiseksi kannattaa lukea kirja vaikka luku kerrallaan ja merkitä muistiin sen luvun tapahtumat.
Pidän esitelmää Mystery Club kirjasarjasta. Mistä saisin suomenkielistä tietoa kirjailijasta Fiona Kelly. 1036 17.3.2006 Fiona Kellystä on kysytty aikaisemminkin tässä palvelussa. Vastaukset löydät linkistä http://www.kirjastot.fi/fi-FI/tietopalvelu/asiasanankysymykset.aspx?ID=… Kirjassa Ulkomaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita (toimittaneet Niklas Bengtsson ja Tittamari Marttinen) sanotaan, että kirjailija Fiona Kelly on keksitty nimi, jonka takana on useampia kirjoittajia.
Haluaisin tietää, että onko Mystery Club -nimiseen kirjasarjaan tulossa jatkoa, koska olen kuullut huhun, että sen kirjasarjan kirjoittaja Fiona Kelly olisi… 963 14.9.2005 Selvitin asiaa kustantajalta eli WSOY:ltä. Vastaus on, että Fiona Kelly ei ole jatkanut sarjaa vuoden 2002 jälkeen, eikä ole julkaisemassa lähitulevaisuudessakaan uutta teosta.
Voisitko kertoa minulle tietoa kirjailijasta fiona kelly? 679 16.10.2003 Hyvää tietoa löytyy ainakin Kirjastopalvelun julk. Lasten- ja nuortenkirjailijoita ilm.97 teoksesta. Löytyy Espoostakin monesta kirjastosta sekä lainattavana, että käsikirjastossa.
Onko teillä tietoa Mystery Club -kirjasarjan kirjailijoista? 1367 16.11.1999 Kirjassa Ulkomaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita, toimittanut Niklas Bengtsson vuonna 1997, kerrotaan, että Mystery Club -sarja on julkaistu tekijänimellä Fiona Kelly, eli nimen takana on useampia kirjailijoita. Mainitussa kirjassa on tietoa sarjasta kuuden sivun verran. Kysy kirjaa lähimmästä kirjastosta.