kaupparekisterit

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
1) Tarvitsisin tietoja 99 ja 98 vuoden takaa Aamulehden numeroista. Löytyykö arkisto Tampereelta vai Helsingistä? 2) Missähän säilytetään kaupparekisterin 110… 2945 8.3.2010 Vanhojen suomalaisten sanomalehtien mikrofilmit löytyvät Kansalliskirjastosta (Unioninkatu 36). Lisätietoja Kansalliskirjaston sivuilla: http://www.kansalliskirjasto.fi/kokoelmatjapalvelut/kokoelmat/sanomaleh… Aumulehden nunerot löytyvät myös mikrofilmeinä Tampereen kaupunginkirjastosta http://kirjasto.tampere.fi/Piki?boo1=AND&booA=NOT&dat1=aamulehti&dat5=0… Vanhoja kaupparekisterimerkintöjä voitte kysyä Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteristä, puhelinpalvelu http://www.prh.fi/fi/kaupparekisteri/tietopalvelut/puhelinpalvelut.html Kaupparekisteri perustettiin 1896.
Mistä löydän netistä kaupparekisterin tai muun tietokannan jonkin yrityksen taustatietojen selvittämiseksi? 797 27.7.2001 Käypä vilkaisemassa Patentti- ja rekisterihallituksen sivuja osoitteessa http://www.prh.fi/kr/krnet.html - löydät esittelyn ja linkkejä sekä maksullisiin että maksuttomiin tietokantoihin.
Mikä on kaupparekisterin sähköpostiosoite? 631 19.7.2000 Kaupparekisterin yhteystiedot löytyvät Patentti- ja rekisterihallituksen www-sivuilta osoitteessa http://www.prh.fi/index.html Sivulla on linkki Kaupparekisteriin, jonka osoite on http://www.prh.fi/kauppare.html Sivulta voi mm. lähettää palautetta tai tilata asiakirjoja www-lomakkeella. Lisäksi sieltä löytyy vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin. Sähköpostiosoite palautteeseen on: palaute.kaupparekisteri@prh.fi
Suomen teollisuuskauppa-nimisen kaupan perustamisvuosi? 955 26.5.2000 Helsingin kaupunginkirjaston käytössä olevista lähteistä tietoa ei löytynyt. Perustamisvuotta kannattaa tiedustella Patentti- ja rekisterihallituksesta http://www.prh.fi/ ,kaupparekisteriasioita koskevat tiedustelut puh. (09) 6939 5939.