Harjunpää

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Mikä olisi harjunpää väkivallan virkamies kirjan teema ? 749 15.12.2015 Väkivallan virkamies on Matti Yrjänä Joensuun esikoisteos. Harjunpää esiintyy tässä romaanissa ensimmäistä kertaa. Teemana on henkirikokset, väkivalta ja poliisityön realistinen kuvaus. Netissä kirjaa kuvataan näin: "Joka kerta yöpäivystyksen alkaessa Helsingin rikospoliisin väkivaltatoimiston vanhempi konstaapeli Timo Harjunpää tuntee pelon kipristävän vatsaansa. Tällä kertaa hän saa aamuyöstä ikävän hälytyksen: Lehdenkantaja epäilee, että eräässä asunnossa on ruumis. Levyseppä Konttinen, viinaan ja naisiin menevä yksineläjä, on lojunut asunnossaan päiväkausia kuolleeksi hakattuna, naapurien ja omaisten tietämättä." www.luekirja.fi
Mikä on se klassisen musiikin kappale, jota Tipi kuuntelee kirjassa Harjunpää ja Rakkauden nälkä? ei millään muista ja nyt jo vaivaksi asti kaivertaa mieltä :) 948 27.10.2011 Ainakin Carl Orffin Carmina Buranaa kuunnellaan tässä Harjunpäässä: " -- hänen oli täytynyt silitellä Pussukkaa kolmatta tuntia ja kuunnella Carmina Buranaa kerran toisensa jälkeen ennen kuin hän oli kyennyt tuntemaan voiman sisällään."
Onko missään kirjastossa kirjaa nimeltä pahan pappi ? Kuka on kirjoittanut sen 968 19.1.2005 Harjunpää ja pahan pappi kirjan on kirjoittanut Matti Yrjänä Joensuu. Kirjan saatavuustiedot voit tarkistaa HelMet-aineistohausta osoitteessa http://www.helmet.fi Matti Yrjänä Joensuusta saat tietoa esimerkiksi Sanojen aika -tietokannasta ( http://kirjailijat.kirjastot.fi/ ) tai vaikkapa seuraavista kirjoista: Haasio, Ari Kotimaisia dekkarikirjailijoita Helsinki : BTJ Kirjastopalvelu, 2001 ISBN 951-692-507-3 (sid) Kotimaisia nykykertojia / toim. Ritva Aarnio ja Ismo Loivamaa Helsinki : BTJ Kirjastopalvelu, 1997 ISBN 951-692-397-6 (sid)