Google

5 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–5.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Miten Googlen verkkovastaavaan saa yhteyden? Voiko kysymyksen esittää puhelimitse ja suomenkielellä. 2575 2.10.2014 Googlen Ota yhteyttä -sivusto näyttää olevan ainoa tapa saada yhteyden Googleen: https://www.google.fi/intl/fi/contact/
Mitä tarkoittaa kuvahaussa, Noin 1 490 tulosta (0,06 sekuntia) kun kone näyttää vain n 600 kuvaa . 726 25.5.2011 Mikäli kysymyksessä on Googlen kuvahaku, tietoa ja ohjeita voi hakea Googlen ylläpitokeskuksesta osoitteessa http://www.google.com/support/webmasters/?hl=fi, josta löytyy linkki "Googlen perusteet".
Mistä johtuu se, että Googlen hakuosumat heittelee voimakkaasti niin määrältään kuin sisällöltään riippuen hakeeko kotikoneella, koulussa, kirjastossa, eri… 1370 25.8.2010 Hakupalveluiden eri hakutulokset ovat Johanna Korhosen mukaan (Iloa internetistä, 2003, s.57) seurausta siitä, että alati muuttuvan, nopeasti kasvavan sivumäärän hakemisessa todella voidaan saada eri hetkinä eri tuloksia. Virallista tietoa Googlen eri hakutuloksista ei ole, koska Googlen hakualgoritmi on salaisuus. Hakualgoritmia parannetaan jatkuvasti, mikä vaikuttaa hakutuloksiin. Atk-kirjailija Sami Köykän mukaan Googlen hakutulokseen vaikuttavia tekijöitä saattavat olla mm. aiempi hakuhistoria, Googlen käyttämä hakutietokanta, käyttäjän sijainti ja Googlen käyttöliittymän kieli http://www.pinseri.com/2008/11/22/googlen-erilaiset-hakutulokset/ Googlen omilta sivuilta löytyy lisätietoa hakutulosten määräytymisestä http://www.google.com/...
Paljonko Googlessa on tällä hetkellä indeksoituja sivuja suunnilleen? Paljonko arvioidaan maailman informaatiosta (tiedosta) löytyvän Googlen indekseistä tällä… 531 29.4.2008 Tietoja Googlesta löytyy sivuilta Kaikki Googlesta http://www.google.fi/intl/fi/about.html Siellä kerrotaan, että Googlen hakemisto käsittää yli miljardi url:ia, http://www.google.fi/intl/fi/why_use.html Googlelle voi esittää myös lisäkysymyksiä, yhteystiedot http://www.google.fi/intl/fi/contact/index.html . Sitä, miten paljon maailman informaatiosta löytyy Internetistä on mahdoton arvioida. Googlen indeksoimien sivujen määrä on todella suuri, mutta en usko, että kukaan pystyy laskemaan, kuinka paljon maailmassa on yhteensä informaatiota yleensä painetussa, suullisessa taikka muussa muodossa.
Etsin eläinkuvia, joita voi vapaasti käyttää! 600 12.2.2008 Voit hakea vaikkapa Googlesta eläinkuvia. Yleensä sellaiset kuvat, jotka ovat julkisilla hakukoneen sivuilla, ovat vapaasti käytettävissä.(www.google.fi - kuvahaku)