e-lehdet

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Miksi en pysty kirjautumaan Zinio palveluun? Ilmoittaa joka kerta että jotain meni pieleen, kun olen syöttänyt kirjastokortin numeron. Samalla numerolla… 546 28.2.2017 Zinio-palveluun pääsy vaatii kirjastokortin ja laitteesta riippuen yksi tai kaksi käyttäjätiliä. Eli ensin pitää luoda RB Digital Gateway -tili kirjoittamalla Create account -kenttään kirjastokortin numero ja täyttämällä avautuvaan lomakkeeseen omat tiedot. Tilin avaaminen vahvistetaan vielä saapuneen sähköpostin linkistä. Tarkat ohjeet löytyvät Helmet-sivustolta Etusivu › E-kirjasto › Lehdet › Ohjeet e-lehtipalveluihin. Luo RB Digital Gateway –tili täällä: https://www.rbdigital.com/helsinki/zinio Ohjeet Helmetin e-lehti palveluihin http://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Lehdet/Ohjeet_elehtipalveluihin(25…
Usein Sign In (PressReader) vaati ensin Sign Out. (ja vasta sen jälkeen Sign In toimi) Missä on Sign Out? Olen joskus löytänyt sen mutta usein ei - vaikka… 426 14.10.2016 Sign Out -painike löytyy oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa RT-pyörylää napsauttamalla. Valitettavasti uloskirjautumista tarvitaan. Kahden järjestelmän kommunikointi ei aina suju jatkuvasti.
Miten pääsen kotona lukemaan e-lehtiä.yritineMagzia käyttää mutta en onnistunut 591 13.10.2015 Kirjaston tarjoamista e-lehdistä vain osa on sellaisia, että niitä voi käyttää kotona. Kotimaisia sanomalehtiä sisältävää ePressiä ja kotimaisia aikakauslehtiä sisältävää eMagzia voi käyttää ainoastaan kirjastossa. Sen sijaan ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä sisältävää PressDisplaytä voi käyttää myös kotona kirjautumalla kirjastokortin numerolla sivulla http://library.pressdisplay.com.
Onko jossakin kirjastossa luettavissa tai lainattavissa brittiläinen lehti "Green Building", aikaisemmin nimellä "Building for the Future"? 1040 4.3.2008 Green Building lehteä ei näytä olevan saatavissa Suomen kirjastoissa. Sitä ei löydy yleisten eikä yliopistokirjastojen yhteistietokannoista eikä myöskään elektronisena Nelli-portaalista. Yhteistietokannat ja Nelli-portaali ovat käytetttävissä kirjastoissa. Tietoa niistä on Kansaliskirjaston sivuilla http://www.kansalliskirjasto.fi/kirjastoala/linnea/tietokannat.html sekä http://www.kansalliskirjasto.fi/kirjastoala/nelli.html . Aiheeltaan lähin Nellin kautta löytyvä elektroninen lehti on Building and environment, joka on luettavissa yliopistokirjastoissa. Tietoa lehdestä saa julkaisijan sivuilta www.elsevier.com . Yliopistokirjastojen Internetsivut löytyvät osoitteesta http://www.kirjastot.fi/fi-FI/kirjastot/yliopistokirjastot/ .