chat

4 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–4.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Monella sivustolla on nykyisin tarjolla chat-palvelu. Miksei kirjastonhoitajalle voi vielä esittää kysymyksiä chatin välityksellä? Voisiko sellainen olla… 312 11.4.2018 Kirjastoilla on ollut chat-palvelu jo ennen kuin ne yleistyivät laajemmin, mutta valtakunnallinen Kysy kirjastonhoitajalta -chat suljettiin joulukuussa 2013. Syynä oli kirjastojen henkilökuntatilanteen tiukkeneminen ja palvelun melko vähäinen kysyntä. Ehkäpä aika olisi kypsä uudelle kokeilulle paikallistasolla. Viedään asiaa eteenpäin, seuraa oman kirjastosi uutisointia..
Tarvitseeko nykyisin verotukseen liittyviä papereita säästää? Tiedothan ovat olemassa sähköisinä. Jos jotain papereita säästetään niin mitä? 6710 12.7.2016 Kysyin viisaammilta eli varo.fi chatistä. Siellä vastattiin, että kuusi vuotta kannattaa säästää kaikki verotukseen liittyvät paperit. Verottajalla ei ole sähköistä tietokantaa esim. verotuspäätöksistä. Chatti oli muuten tosi mukava ja kätevä käyttää.
Onko kysy kirjastonhoitajalta -sivuille nykyään chat-palvelua? Jos on, niin miten sinne pääsee? 2210 19.3.2014 Valtakunnallinen Kysy kirjastonhoitajalta –chat suljettiin joulukuussa 2013. Syynä oli kirjastojen henkilökuntatilanteen tiukkeneminen ja chat-palvelun melko vähäinen kysyntä. HelMet-chat osoitteessa www.helmet.fi on avoinna ma-to klo 13-17, pe klo 13-16. Palvelu aukeaa sivustolla automaattisesti aukioloaikoina. Chat ei ole näkyvissä jos vastaajalla on käynnissä kolme keskustelua samanaikaisesti.
Voisitteko lähettää chat-osoitteita? 949 31.5.1999 Tässä muutama nettisivu, joille on koottu useampia chat-linkkejä: http://www.saunalahti.fi/kalevala/chat1.htm http://www.aurankirjasto.net/chat.html