Åbo Akademi

3 osumaa haulle. Näytetään tulokset 1–3.
Kysymys Luettu Arvostelu Vastattu Avaa Vastaus
Haen kanslistien nimiä 1980-luvulta Åbo Akadamista eli Kårenilta. 541 21.12.2006 Voisit tiedustella Kårenilta, olisiko heillä joitain tietoja jäljellä kanslisteista. Muualta ei tällaista julkaisua löydy Internetistä tai kirjana. Yhteystiedot löydät täältä http://www.abo.fi/karen/?page=kontaktuppgifter .
Kirjastoalan täydennyskoulutus informaatikoksi Åbo Akademi, hakuajat ja - lomakkeet tai muu 2163 3.5.2004 Saat tarvitsemasi tiedot menemällä Åbo Akademin sivulle http://www.abo.fi/fak/esf/bii/studier_frames.htm napauta Vill du studera informationsförvaltning http://www.abo.fi/fak/esf/bii/studier_frames.htm Sivulla kerrotaan Åbo Akademin avoimen yliopiston opinnoista näin: "Från och med hösten 2003 kan du läsa 35 sv informationsförvaltning i en nätbaserad studiehelhet som arrangeras av Öppna universitetet i samarbete med Institutionen för allmän samhällsforskning / Informationsförvaltning." Voit kysyä tarkemmin opinnoista em. sivulla kerrotulta yhteyshenkilöltä (sivulla on yhteyshenkilön nimi ja hänen sähköpostiosoitteensa).
Olen Turun yliopiston suomen kielen ja kotimaisen kirjallisuuden opiskelija. Olen kiinnostunut myös kirjastoalasta. Kuulin, että Turun alueen jossakin… 1279 9.1.2003 Turun ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelualan koulutusohjelmassa voit opiskella tradenomiksi. Tällä hetkellä opetus tapahtuu Raisiossa. Lisätietoja opetuksesta saat http://www.turkuamk.fi/ . Kirjastonhoitajaksi tai informaatikoksi pätevöittävät opinnot voi suorittaa myös Åbo Akademissa, yhteystiedot ohessa http://www.abo.fi/fak/esf/bii/index.htm Turun kaupunginkirjastossa voi suorittaa opintoihin kuuluvan työharjoittelun.