Ilmoittautumiset avattu! Tervetuloa Finnan syksyn koulutuksiin

Syksyn 2021 koulutuksissa perehdymme Finnan perusteisiin sekä korkeakoulukirjastojen e-aineistojen hallintaan. Tutustu koulutuksiin alla ja ilmoittaudu mukaan tapahtumien omilla sivuilla.

Huomaathan, että Finnan hallintaliittymän peruskoulutus on täydentynyt seuraavana päivänä järjestettävällä kyselytunnilla, jossa vastaamme osallistujien kysymyksiin hallintaliittymän käytöstä.

Koulutukset järjestetään etäyhteyksin. Lämpimästi tervetuloa kouluttautumaan!

Finnan peruskoulutus 16.9. klo 9.30 - 15.30

Peruskoulutuksessa opit pääasiat Finnasta, siihen liittymisestä ja aineistojen tuonnista. Koulutus on suunnattu arkistoissa, kirjastoissa ja museoissa työskenteleville, joiden tehtävät liittyvät tai tulee liittymään Finnan käyttöönottoon tai ylläpitoon. Koulutukseen ovat tervetulleita myös sellaisten organisaatioiden työntekijät, jotka vasta harkitsevat Finnaan liittymistä.  

Hallintaliittymän peruskoulutus 23.9. klo 9.30 - 16.00 ja Kyselytunti 24.9. klo 9.30 - 15.00

Finnan hallintaliittymän käyttöön opastava koulutus on suunnattu Finna-näkymien ylläpitäjille. 

Seuraavan päivän kyselytunnilla vastataan edellisen koulutuspäivän herättämiin ja muihin hallintaliittymän käyttöön liittyviin kysymyksiin. Päivä on jaettu kahtia siten, että aamupäivällä käsitellään arkistojen ja museoiden kysymyksiä ja iltapäivällä kirjastojen.  

SFX-CDI-koulutus 7.10. klo 9.30 - 14.30 

Koulutuksessa käsitellään E-aineistojen indeksihaun ja linkitysten hallintaa SFX:n ja CDI:n avulla. Koulutus on suunnattu Koha-kirjastojärjestelmää käyttäville korkeakoulukirjastoille.