Ilmoittaudu Finnan peruskoulutukseen ja Katso myös -webinaariin

Ilmoittautuminen Finnan peruskoulutukseen  ja Katso myös -toimintoa esittelevään webinaariin on nyt avattu. Tapahtumat järjestetään etänä. Ilmoittaudu pian!

Katso myös -suosittelutoiminnon hyödyntäminen Finnassa
16.3.2022 klo 13.00 - 14.15

Katso myös -suosittelutoiminnon avulla Finnan tietuesivulla voidaan suositella kiinnostavia aineistoja käyttäjälle. Webinaari on suunnattu toimintoa jo hyödyntäville tai siitä kiinnostuneille organisaatioille. Webinaarissa esitellään erityisesti kirjastoja varten tehtyjä muutoksia toiminnon oletusasetuksiin, ja kerrotaan, miten myös organisaatiot voivat itse muokata asetuksia. Ilmoittaudu webinaariin

Finnan peruskoulutus
31.3.2022 klo 9.45 - 15.30

Finnan peruskoulutus on suunnattu arkistoissa, kirjastoissa ja museoissa työskenteleville,
joiden tehtävät liittyvät tai tulee liittymään Finnan käyttöönottoon tai ylläpitoon. Lämpimästi tervetulleita ovat osallistujat sellaisistakin oranisaatioista, joissa vasta harkitaan Finnaan liittymistä. Ilmoittaudu koulutukseen

Huomioithan että Finnan perus
koulutukseen ei sisälly Finnan perustoiminnallisuuksien käytön opastusta.  Näitä käsitellään 25.5. järjestettävässä  koulutuksessa Finna.fi asiakastyössä, joka sopii vasta-alkajille. Finnan hallintaliittymän koulutukset järjestetään 31.5. ja 1.6.

Näiden ja Finnan muiden kevään tapahtumien tarkemmat tiedot löydät asiakaswikistä. Viestimme mm. Finnan postituslistalla, kun lisää ilmoittautumisia aukeaa.