Hyvä kirja kuuluu kaikille! Celian kevätkampanjassa herätellään kaikkia vinkkaamaan lähipiirilleen saavutettavista kirjoista

Miltä tuntuu, kun löytää hyvän kirjan? Haluaisitko jakaa tämän tunteen myös muille?

Celian Hyvä kirja kuuluu kaikille -kampanja avattiin 9.4. Porvoon AKE-kirjaston järjestämässä Keinoja aikuisten lukemisen tukemiseen ja edistämiseen -seminaarissa. Kampanja kestää 15.5. saakka, mutta kampanjan materiaalit ovat käytettävissä sen jälkeenkin.

Kampanjassa rohkaistaan nostamaan tietoisuutta Celian äänikirjapalvelusta kaikkien kirjastokävijöiden keskuudessa. Kirjastot ovat tärkeitä paikkoja ihmisille, jotka rakastavat kirjoja ja jotka ymmärtävät hyvän kirjan löytämisen merkityksen. Paitsi että osa näistä ihmisistä saattaisi hyötyä Celian äänikirjoista itsekin, uskomme myös, että he ovat avainasemassa vinkkaamaan Celian palveluista lähipiirilleen. Tilastollisesti jokainen suomalainen todennäköisesti tuntee jonkun, jolle Celian kirjoista olisi iloa.

Kirjanmerkkejä ja julisteita

Kampanjaa varten olemme tehneet julisteita ja kirjanmerkkejä, jotka kertovat perustietoa Celiasta. Julisteessa kerrotaan lisäksi, että kirjaston kirjojen välistä voi löytää Celian kirjanmerkin merkkinä siitä, että kyseinen kirja löytyy myös Celian äänikirjana. Voitte laittaa kirjanmerkkejä sinne tänne hyllyissä oleviin kirjoihin tai vaikkapa koostaa erikseen näyttelyn, josta kirjanmerkein merkittyjä kirjoja löytyy. Tyyli on vapaa!

Ennen kaikkea tarkoitus on kirjanmerkein herätellä yleistä tietoisuutta Celian äänikirjapalvelusta kirjaston asiakkaiden keskuudessa.

Kirjavinkkejä Celian kokoelmissa olevista suosituista kirjoista löytyy kampanjan verkkosivuilta.

Lisäksi kirjanmerkit on suunniteltu siten, että ne toimivat myös itsenäisinä Celia-esitteinä, joten ne ovat käteviä myös kampanja-ajan päätyttyä ja kampanjan aikanakin niitä voi olla jaettavana myös sellaisenaan.

Julisteet ja kirjanmerkit ovat kirjastoille maksuttomia ja niitä voi tilata Celiasta.

Kampanjan verkkosivu

Tilaa kampanjan aineistoja maksutta