E-kirjaston yhteistyösopimus kuntien kommentoitavana

Kunnan ja Kansalliskirjaston välisen yhteistyösopimuksen luonnos kuntien yhteisestä e-kirjastosta on nyt kommentoitavissa Kansalliskirjaston asiakaswikissä. Samassa paikassa voi kommentoida myös sopimuksen liitteitä sekä oheisaineistoja.

Sopimusta ja siihen liittyviä liitteitä voi kommentoida asiakaswikissä olevalla lomakkeella 19.12.2023 – 17.1.2024. Tämän jälkeen kommentit käydään läpi Kansalliskirjastossa ja sopimuksiin ja liitteisiin voidaan tehdä tarvittaessa muutoksia. Valmiit sopimukset lähetetään kuntiin hyväksyttäviksi tammikuun lopussa.

Kansalliskirjasto järjestää sopimuksiin liittyvän infotilaisuuden 11.1.2024 klo 13 - 14. Tilaisuudessa esitellään sopimuksen juridista perustaa sekä sisältöä ja siellä on mahdollista esittää kysymyksiä. Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Linkki sopimusinfoon julkaistaan Kirjastot.fi-sivustolla ja asiakaswikissä tammikuun alussa.

Sopimusten kommentoinnista on lähetetty viesti kuntien kirjastopalveluista vastaaville.

Lisätietoja:

Annastiina Louhisalmi