Liiketoimintakauppa - PrettyBit Software Oy ja Open Library Solutions Finland Oy

PrettyBit Software Oy ja Open Library Solutions Finland Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Open Library Solutions Finland Oy ostaa PrettyBit Oy:n liiketoiminnan. Kaupassa PrettyBit Software Oy:n liiketoiminnan henkilöstö, asiakassopimukset, palvelut ja tuoteratkaisut (PrettyLib, PrettyCirc ja PrettyBitServer) siirtyvät 29.12.2017 alkaen Open Library Solutions Finland Oy:lle.

Open Library Solutions Finland Oy:n strategiana on kasvattaa liiketoimintaansa entistä vahvemmin kirjastojärjestelmien ja verkkopalveluiden alueella.

Open Library Solutions Finland Oy vahvistaa näin toimintaansa kirjastojärjestelmän toimittajana Suomessa. Asiakkaitamme ovat mm. yleiset, tieteelliset, erikois- ja koulukirjastot Suomessa.

Open Library Solutions Finland Oy on vuonna 2010 perustettu kirjastoratkaisujen palvelutalo, joka kuuluu pohjoismaiseen konserniin Bibliotekenes IT-senter AS.

”Kauppa sopii mainiosti strategiaamme ja markkinakysyntään, jossa kirjastoala hakee uusia ja kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkailleen. Kirjastoalalla on kasvava tarve saada monipuolista ja jatkuvasti kehittyvää kirjastopalvelua kaikenkokoisille ja -tyyppisille kirjastoille.” sanoo Open Library Solutions Finland Oy:n toimitusjohtaja Mikael Bäckman.

”Uskomme tarjoavamme hyvän ratkaisun nykyisille asiakkaillemme ja saumattoman siirtymisen uuden palveluntoimittajan hoidettavaksi. Kauppa turvaa ohjelmistojen ylläpidon ja asiakkaiden palvelun tulevaisuudessakin yrittäjän jäädessä tulevina vuosina syrjään työelämästä.” kertoo PrettyBit Software Oy:n toimitusjohtaja Juha Tenhunen.

Vantaalla 2.1.2018

Lisätietoja: