Intervalli 3/2011 ilmestynyt

Intervalli-lehden vuosikerran 2011 komas numero on ilmestynyt ja sen voi lukea tai ladata osoitteesta http://www.kaapeli.fi/~musakir/interval/Intervalli_2011_03.pdf. Koko vuosikertaan pääsee kätevimmin käsiksi osoitteen http://www.kaapeli.fi/~musakir/interval/index.html kautta.

Pääkirjoitus pohtii musiikin arvon ääripäivä Heikki Poroilan omakohtaisten kokemusten valossa.

IAML:n kokouksessa Dublinissa oli puolen tusinaa suomalaista delegaattia, joista tässä lehdessä kertovat vaikutelmistaan Ilja Vesterinen ja Maaria Harviainen. Ingressissä on myös linkki mainiolle kuvasivustolle.

Otsikolla Vinyylibaarista digitaaliseen verkkojakeluun esitellään muutamien isojen kirjastojen digitointihankkeita, joita on tarjolla asiakaslaitteista lain sallimien turvadigitointien tekemiseen.

Sibelius-Akatemian kirjaston uudet tilat Musiikkitalossa ovat Heikki Poroilan kuvareportaasin aiheena. Ääneen pääsee myös muuton jäljiltä sekä huojentunut että onnellinen kirjastonjohtaja Irmeli Koskimies.

Tässä numerossa piti olla juttu kirjastoista torjutusta musiikista, mutta tuloksena olikin juttu torjutusta aiheesta. Heikki Poroila on kuitenkin sitä mieltä, että vaisusta innosta huolimatta aihetta olisi syytä pohtia myös yhdessä, vaikka se vaikea onkin.

 

Kuva poistettu.