Hilpeä Ajatus: Mikä mies on miehiään?

Mikä mies on miehiään?

" Teos esittelee suomalaisia miestyyppejä humoristisella otteella, pilke silmäkulmassa. Se kertoo havainnoista mistä tunnistaa erilaiset miestyypit ja millaista elämä on miestyyppien kanssa. Teos antaa pilkahduksia millaisia ominaispiirteitä sekä käytösmalleja miehet omaavat sekä hiukan taustoja mistä syystä miehet välillä ajatutuvat järjesttömiin käytöksiin.

Teos on läpileikkaus monisäikeisistä mutta niin riemastuttavista miehistä, se on peili ja kaiku, totuuden torvi aavistuksella kurittomuutta sekä pienen pieni häivähdys täydellisestä unelmamiehestä, jonka jokainen itsetuntoinen nainen toivoo löytävänsä"

 

Tietoja:

Laji: Huumori

Kustantaja Hilpeä Ajatus

ISBN 978-952-68353-0-3

http://www.hilpeaajatus.fi/Kauppa/

Hilpeä Ajatus on yritys jolle tärkeintä on ihmisten hyvinvoinnin lisääminen mahdollisimman hilpeällä tavalla. Se tuottaa palveluita, tavaroita ja materiaalia hyvinvoinnin lisäämiseksi perustana vahvat ammatilliset opit mm. liiketaloudessa ja Life Coachaamisessa. 

Tulossa kesällä 2016

Tapani Tullan uusin teos: Elämän punainen lanka joka on kertomus matkasta kohti onnea julmuuden, intohimon, pettymyksien ja rakkauden kautta.  Se vie lukijan läpi tunteiden koko kirjon niin erilaisella mutta kuitenkin Tapani Tullalle ominaisella sekä tutulla tavalla ilmentää maailmaa.

Tulossa myös ensijulkaisijoiden tuotoksia eri tyylisuunnista sekä paljon puhuttu Naisten käyttöopas miehille, jossa humoristisesti käsitellään uskomuksia naisista ja millä uskomukset voi helposti miehen omalla käytöksellä sivuuttaa saadakseen kukoistavan naisen rinnalleen.

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?