N-Lite : The Compositions by Frank Zappa - ennakkovarauksia?

Vaikka täällä on kovin hiljaista, sallittaneen pieni kirjatiedotus. Olen julkaisemassa heinäkuussa (ajankohdan syynä on Saksassa järjestettävien Zappanale-festareiden tapahtuma-aika) paperikirjan N-Lite : The Compositions by Frank Zappa. Se on merkittävästi laajennettu laitos nyt verkossa saatavilla olevasta PDF-kirjasta Compositions by Frank Zappa. Jos arvelet, että kirjastosi todennäköisesti haluaa hankkia kokoelmaansa myös paperisen luettelon (mitään olennaista lisää siihen tuskin enää tulee, vaikka kaikenlaista Zappan nimellä varmaan vielä pitkään julkaistaan), kuulisin asiasta mielelläni.

Syy tähän pyyntöön on tuttu talous: painos on pieni, mutta yritetään tehdä silti sopivan kokoiseksi eli kaikille halukkaille. Viime vuosina kirjastojen musiikkikirjahankinnan ovat pienentyneet rajusti, joten en enää oleta mitään, vaan yritän olla realisti. Jos siis joku tämän kirjan kokoelmaansa haluaa, laittakaa minulle tieto sähköpostilla heikki.poroila@gmail.com. Viesti ei sido hankintaan, se on vain minulle vihjeenä.

Kirjan julkinen hinta tullee olemaan noin 35 euroa, sivumäärä on noin 450 sivua eli sellainen jötkäle on taas tulossa. Tällainen kansi tulee kirjalla olemaan, kaiken kuvituksen on tehnyt Marko Nakari.

N-Lite

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.