Mozart-kirja tekeillä, kiinnostaako ketään?

Julkaisin vuonna 1991 suomenkielisille Mozart-harrastajille A5-kokoisen ja 300-sivuisen luettelon Mozartin sävellykset. Olen nyt tekemässä kirjasta täysin uudistettua ja nätimpää laitosta.Olen korjannut virheitä (paljon) ja lisännyt runsaasti uutta tutkimustietoa. Aion julkaista luettelon Aarteista suurin syyskuussa koossa B5, sivuja tulee olemaan noin 450. Hinta tulee olemaan noin 30-35 euroa.

Kun joudun hyvissä ajoin päättämään, kuinka pienellä painoksella pärjätään, pyytäisin kohteliaimmin teiltä musiikkikirjastoihmisiltä alustavaa arviota siitä, olisiko kirjastonne todennäköisesti tällaisen opuksen tilaamaan. Kyse ei siis ole sitovasta ennakkotilauksesta, vaan vain karkeasta määrähahmotuksesta. En halua painattaa kirjaa liikaa, mutten karkeasti liian vähänkään. Kirjastot ovat suurin ostajaryhmä, joten arviollanne on suuri merkitys.

Pyydän kohteliaimmin ja etukäteen jo kiittäen vastauksia sähköpostitse heikki.poroila@gmail.com.

Heikki Poroila

Score: 0

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

• Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?