Erikoiskirjastovirkailija

Haemme aktiivista erikoiskirjastovirkailijaa vakituiseen työsuhteeseen Kontulan kirjastoon.

Tapahtumarikas kirjastomme sijaitsee Kontulan ostoskeskuksessa, metroradan varrella. Kirjasto on monikulttuurisen lähiön sydän ja suosittu kohtaamispaikka - täällä käy noin 800 ihmistä päivittäin.

Nyt etsimme vauhdikkaaseen joukkoomme oma-aloitteista lastenkirjastotyön ammattilaista. Alueellamme on paljon lapsia ja nuoria sekä lapsiperheitä. Vastaat heille tarjotuista palveluista yhdessä työparin kanssa. Vastuualueenasi tulee olemaan alakouluyhteistyö. Työnkuva sisältää kirjavinkkausta ja erilaisten ryhmien vetämistä. Sinulta luonnistuvat niin satutuokiot kuin myös tapahtumien ja iltapäivätoiminnan ideointi ja niihin liittyvät markkinointitehtävät.

Tehtävään valittavalta vaaditaan tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Eduksesi katsotaan kokemusta lasten kirjastotyöstä. Sinulla kehittävä ja omatoiminen asenne työntekoon. Odotamme sinulta joustavuutta ja organisointikykyä ja lasten aineiston hyvää tuntemusta.

Tehtäväsi sijoittuu Itä-Helsingin lasten- ja nuortenpalveluiden tiimiin, joten sinulla on tukenasi iso joukko lastenkirjastopalveluiden ammattilaisia. Työpaikkanasi on Kontulan kirjasto, mutta tiimityöskentely vie sinua myös muihin alueen kirjastoihin.

Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastonjohtaja Jyrki Tirronen, sähköpostitse  jyrki.tirronen@hel.fi tai puhelimitse puh. 040 334 9637.

Hae tehtävää viimeistään maanantaina 6.4.2020 klo 15.00 tämän linkin kautta.

Kaupunki
Ostostie 4, 00940 Helsinki