Pedagoginen informaatikko

Haemme Helsingin kaupunginkirjastoon vakinaiseen työsuhteeseen pedagogista informaatikkoa, joka toimii koko kaupunginkirjaston alueella. Tehtävä painottuu aikuisten lukemisen edistämiseen. Pedagogisen informaatikon työpiste sijaitsee työsuhteen alkaessa Pasilan kirjastossa.

Helsingin kaupunginkirjastossa työskentelemme alueellisissa tiimeissä. Pedagoginen informaatikko on jäsenenä läntisen palvelualueen sisältötiimissä.

Pedagoginen informaatikko vastaa Helsingin kaupunginkirjastossa aikuisten lukemisen edistämiseen ja monilukutaidon tukemiseen liittyvän toiminnan ja palvelujen suunnittelusta ja kehittämisestä sekä seuraa ja arvioi toiminnan tavoitteiden toteutumista. Hän tukee palvelualueiden sisältötiimejä näiden kehittämistyössä. Työ sisältää myös paljon sidosryhmä- ja kumppanuusyhteistyötä.

Kelpoisuusehtona pedagogisen informaatikon tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 opintoviikon) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito ja hyvä englannin kielen suullinen taito.

Lisäksi edellytämme vahvaa näyttöä lukemisen edistämiseen liittyvästä osaamisesta.

Odotamme sinulta intoa kokeilu- ja kehittämistyöhön, itsenäistä työotetta sekä hyviä pedagogisia ja koordinointi- ja priorisointitaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastonjohtaja Tiina Tarvonen, Pasilan kirjasto,
puh. 050 402 5816 ja sähköpostitse tiina.tarvonen@hel.fi

Hae tehtävää viimeistään 14.4. klo 15.00 tämän linkin kautta.

Kaupunki
Helsinki
Sijainti
Kellosilta 9, 00520 Helsinki
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Helsingin kaupunki
Yhteyshenkilö
Tiina Tarvonen
Puhelin
puh. 050 402 5816