Mitä tehdä, kun konsertit on peruttu, kirjastot ovat kiinni eikä museoihin pääse sisään? Käännämme katseet verkkoon. Lukemista on tarjolla e-kirjoina lapsille ja aikuisille, konserttitaltiointeja, ohjelmia sekä esitelmiä löytyy.

Makupalat.fi:n on koottu listat e-kirjakokoelmista, saduista ja kuvakirjoista sekä konserteista ynnä muista menoista. Koko Makupalat.fi on täynnä elämyksiä: e-kirjojen ja ohjelmien lisäksi esim. media ja viestintä -osasta löytyy muun maailman uutisviestintää. Oppimateriaalia ja oppimateriaaliksi soveltuvaa aineistoa on eri aiheista. Oppimateriaaleista ollaan pika pikaa luomassa omaa kokonaisuuttaan, jotta aineisto löytyy nopeammin. Se täydentyy lähiviikkojen ajan. Kannattaa tutkia!

Myös kirjastot huom: tämä aarreaitta on hyvä pitää mielessä, kun ehdotatte asiakkaille tekemistä, ajanvietettä, oppia ja iloa.

Makupalat.fi

E-kirjat:

Kuuntele ja katsele konsertteja, esityksiä ja ohjelmia