Kirjastovirkailija Nakkilan seutukirjastoon

Porin kaupunginkirjasto hakee kirjastovirkailijaa Nakkilan seutukirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nakkilan seutukirjasto sijaitsee vireässä kuntakeskuksessa palveluiden äärellä Kokemäenjoen varrella. Kirjastossa työskentelee neljä henkilöä ja se on osa Porin kaupunginkirjaston palveluverkostoa.

Tehtävänäsi on asiakaspalvelu ja palveluiden kehittäminen yhdessä työyhteisön sekä alueen asukkaiden kanssa. Tulet hyvin toimeen kaikkien asiakasryhmien kanssa ja olet innostunut tapahtumien järjestämisestä sekä muusta yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa.

Arvostamme monipuolista digitaalista osaamista sekä valmiutta ja intoa opastaa asiakkaita digitaalisten palveluiden käytössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Arvostamme joustavuutta, intoa ja luovuutta kehittää palveluita.

Palkkaus määräytyy KVTES:n hinnoittelutunnuksen 02KIR60 mukaisesti ja työaika on 36,75 h/vk.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Työsuhteen täyttämisessä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Kaupunki
Pori