Kirjastonhoitaja

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnassa toimii pääkirjasto, Jokelan ja Kellokosken lähikirjastot sekä vuonna 2016 käyttöönotettu kirjastoauto.

Tuusulan kunta hakee

kirjastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen pääkirjastoon 

Kirjastonhoitaja kuuluu hankinta- ja luettelointitiimiin, joka vastaa koko kunnankirjaston hankintaprosessista, luetteloinnista, kirjastojärjestelmästä, verkkokirjastosta sekä automaateista. Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluu luettelointi ja e-aineistojen hankinta. Lisäksi hän toimii kirjastojärjestelmän (Axiell Aurora) pääkäyttäjän sijaisena. Tehtävään sisältyy myös säännöllistä asiakaspalvelutyötä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää luettelointiosaamista, kirjastojärjestelmien ja erilaisten verkkopalveluiden tuntemusta, hyviä tietoteknisiä taitoja, intoa ja luovuutta kehittää palveluita sekä itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. 

Arvostamme Axiell Aurora -kirjastojärjestelmän tuntemusta, kokemusta Finna-verkkokirjastosta sekä kokoelmahallintaan liittyvistä järjestelmistä. Tarjoamme kehitysmyönteisen ja eteenpäin suuntaavan työyhteisön ja kirjaston, jossa jokainen pääsee toteuttamaan omia vahvuuksiaan ja kiinnostuksen kohteitaan tehtävänkuvasta riippumatta. Kannustamme henkilökuntaamme vahvistamaan osaamistaan muuttuvassa kirjastotyössä.

Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2557,87 euroa ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa kirjastotoimenjohtaja Annastiina Louhisalmi, puh. 040 314 3442 tai sp. annastiina.louhisalmi@tuusula.fi tai vastaava informaatikko Erika Miettinen, puh.  040 314 3455 tai sp. erika.miettinen@tuusula.fi.

Lähetä sähköinen hakemus 8.3.2020 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.  

Kaupunki
Tuusula
Sijainti
Tuusulan pääkirjasto
Organisaatio
Tuusulan kunnankirjasto
Yhteyshenkilö
Annastiina Louhisalmi
Puhelin
040 314 3442