Lanu

Seinäjoen kaupunginkirjastolla on valtakunnallinen erityistehtävä lasten ja nuorten lukemisen ja lukutaidon edistämisen tukemiseksi kirjastoissa. Toimintaa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Muista nämä!

1.10. lähtien saa alkaa käyttämään Syysloma on lukuloma -aineistoja markkinoinnissa. Tietoa löytyy täältä.

Lukupuhetta

Lukupuhetta-podcastissa keskustellaan lasten ja nuorten lukemisesta ja kirjastotyöstä. Uusi jakso ilmestyy aina torstai-aamuisin. Kuuntele ihmeessä!

Kaija Lepistö: Makupaloja kuvakirjoista

Livestream-tallenne, jossa kirjastovirkailija Kaija Lepistö Seinäjoen kaupunginkirjastosta pitää esityksen ”Makupaloja...

Lukulystit

Kirjastolaisille suunnattu koulutustapahtuma, Lukulystit, siirtyy vuodelle 2021. 25.-26.11.2020 järjestetään webinaari aiheesta lukemaan innostaminen. Ohjelma on julkaistu.

Lukupuhetta

Seinäjoen erityistehtävän Lukupuhetta-podcastissa keskustellaan laajasti lasten ja nuorten lukemiseen liittyvistä asioista. Sisältö on suunnattu kirjastoammattilaisille, mutta kuka tahansa asiasta kiinnostunut saanee podcastista irti vinkin jos toisenkin.

Läsprat

Specialuppdraget vid Seinäjoki stadsbibliotek har börjat producera podcasten Läsprat! I podden diskuterar vi allt möjligt kring barn och ungas läsande och läsfrämjande verksamheter. Vår målgrupp är bibliotekspersonal eller vem som helst som intresserar sig för dessa frågor.