Lanu

Seinäjoen kaupunginkirjastolla on valtakunnallinen erityistehtävä lasten ja nuorten lukemisen ja lukutaidon edistämisen tukemiseksi kirjastoissa. Toimintaa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Aarrejahti on kesän lukukampanja

Alle kouluikäisille ja alakouluikäisille suunnattu helppo kesälukukampanja on kirjastojen vapaasti käytettävissä. Tulosta materiaalit täältä ja sovella vapaasti!

Lukupuhetta

Lukupuhetta-podcastissa keskustellaan lasten ja nuorten lukemisesta ja kirjastotyöstä. Uusi jakso ilmestyy aina torstai-aamuisin. Kuuntele ihmeessä!

Lukukoira Sylvi tutustuu Ponkuun ja Peetuun – osa 2

On se vaan mahtavaa kuunnella, kun joku lukee ääneen hyvää kirjaa! Lukukoira Sylvi pääsee nauttimaan Ponku, Peetu ja helppo...

Lukulystit

Kirjastolaisille suunnatun koulutustapahtuman sivusto ja ohjelma valmistuvat elokuussa 2020.

Lukupuhetta

Seinäjoen erityistehtävän Lukupuhetta-podcastissa keskustellaan laajasti lasten ja nuorten lukemiseen liittyvistä asioista. Sisältö on suunnattu kirjastoammattilaisille, mutta kuka tahansa asiasta kiinnostunut saanee podcastista irti vinkin jos toisenkin.

Läsprat

Specialuppdraget vid Seinäjoki stadsbibliotek har börjat producera podcasten Läsprat! I podden diskuterar vi allt möjligt kring barn och ungas läsande och läsfrämjande verksamheter. Vår målgrupp är bibliotekspersonal eller vem som helst som intresserar sig för dessa frågor.