Meikanto: Pièces pour piano par Jean Dubé

Otsikossa mainittu levy ilmestyi loppukeväästä ja lienee lipsahtanut useimmilta kirjastoilta huomion ohi. Levyn soisi kuitenkin löytyvät kirjastoistakin, sillä se sisältää useita maailmanensilevytyksiä ( op. 6:3, op. 86a:1-2, op. 47:4, op. 92:4-6, op. 101, nro 2, op. 112, nro 4), joita soittotaidottomat eivät liene kuulleet koskaan.

Sain tekstiliitteen tekemisestä tekijänkappaleena laatikon tätä levyä ja lahjoitan siitä nyt 15 kappaletta (max 1 per kirjastokimppa) ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos joku jää vaille, voi kysyä levyä Fugasta. Kiinnostuksen ilmaisut sähköpostitse osoitteella heikki.poroila@gmail.com. Jos samasta kimpasta tulee useampia toiveita, otan itselleni päätösvallan siitä, mihin kappaleen lähetän. Aion suosia isoimpia kirjastoja, joille on tietysti häpeäksi, ettei tällaista levyä ole muutenkin tilattu :)

Samalla tiedotan, että jos joku kaipaa vielä Oskar Merikannon tuoretta teosluetteloa paperimuodossa, muutama kappale on vielä jäljellä. Sen voi tilata hintaa 35 € plus postituskulut samasta sähköpostiosoitteesta kuin em. levyn

Score: 0

Iski kiire ja jäi kirjain pois. Taisi silti selväksi tulla.

Lisättäköön, että Merikanto-luettelon tilaavat saavat tuon Dubén levyn kaupan päälle.

Score: 0

Nopeasti ehtivät jotkut kirjastot tämän levyn itselleen tilaamaan, mutta puolen tusinaa nopeinta ehtii vielä. Ja muistakaan, että 35 eurolla saa sekä teosluettelon että tämän levyn.

Score: 0

Kuulin juuri, että vastoin oletuksiani Fugalla ei tätä Dubén levyä olekaan varastoissaan, joten sinne ei nyt ainakaan heti kannata tilausta laittaa. Pyydänkin lisäkappaleista kiinnostuneiden ottavan suoraan minuun yhteyttä, katsotaan mitä voidaan tehdä.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

• Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?