Muutokset kirjastoautotoiminnassa

Ihan näin alkuun, toivon että tähän viestiketjuun laitettaisiin mahdolliset ennakkotiedot ja toteutumat kirjastoautotoiminnassa.

Olen koittanut pysyä ajan tasalla tässä kirjastoautoscenessä, mutta ihan helppoa se ei ole. Pitäisi käytännössä lukea jokaisen kunnan oikeita esityslistoja ja pöytäkirjoja viikottain.

Vuoden 2017 osalta ainoa merkintäni on Inarin uusi auto. Myöskin edellinen auto on myyty ja on ajoneuvorekisterissä merkitty matkailuautoksi. Oliko koko vuosi todella tässä, eikä oikeastaan mitään muita tapahtumia ollut? Tiedossa on myös, että Keminmaan keskeytyksissä ollut ajopalvelu jatkui ja Lohja supisti toiminnan yhteen autoon, joskin sekin tapahtui kaiketi jo vuoden 2016 puolella.

Koska kirjastoautotietokanta http://kirjastoautot.dy.fi/ koittaa seurata tarkasti tapahtumia alalla, vinkatkaa tähän ketjuun mieluusti myös päätöstä vailla olevat, mutta mahdollisesti toteutuvat tilanteet.

Itsekin voisin spekuloida aiheella ja erityisen tarkastelun alla on käytännössä kaikki kunnat, joiden autot ovat hankittu vuosien 1991–2004 aikana. Toistaiseksi kuitenkin kaikki nämä kirjabiilit näyttäisivät olevan ajossa, eikä menetyksiä taikka kalustosiirtoja ole kaiketi tapahtunut?

Kiitos kaikille jo etukäteen, jotka auttavat tässä verkkoprojektissa

Pysyvä linkki

Kari, kopioin tämän tekstisi ja julkaisin facebookin I <3 to work @ Kirjastoauto -ryhmässä, jotta viestisi tavoittaisi mahdollisimman monet.
Kiitos, että jaksat ylläpitää tietokantaa. :)

Hei!

Uusia kirjastoautoja -sivulle on tallennettu Iitin kirjastoauton tiedot ja kuva, hankintavuosi oli 2017.

Turku on hankkimassa sähköllä toimivaa kirjastoautoa Kiinasta. Toimitus saattaa mennä 2019 puolelle.

Minultakin peukut Karille sinnikkyydestä kirjastoautojen tietojen päivityksessä!

Heli I

Hej,

Kirjastot.fi sivuilta puuttuu Hollolan kirjastoauto. En muista tuliko liikenteeseen 2016 vai vasta 2017 alussa.

Hei

Kouvolassa aloitettiin uuden auton hankinnan suunnittelu. Ilmeisesti käy niin, että nykyiset kaksi autoa (Regina ja Oravan Matti, molemmat vm. 2004) korvataan yhdellä uudella vuonna 2020.

Teppo Seppinen

Score: 0

Ilmeisesti muutoksia ei ole tullut sitten aiempien postauksien jälkeenkään, lähinnä siis, mitään ei ole missään lakkautettu!

Harmi että nukuin Jyväskylän kirjastoautopäivien ohi totaalisesti, tosin arkipäivät menikin työn merkeissä, mutta lauantai harmittaa. Jos tuolta on kuvia jaettavaksi, niin killerpop@gmail.com

Turun sähkökäyttöinen kirjastoauto kaiketi antaa odotuttaa vielä itseään, mahtuukohan edes tämän vuoden rekisteröintitilastoihin ja ainoa uusi mahdollisesti olisi Korsnäsin ja Närpiön yhteishankinta?

Twitteristä löytyy tili https://twitter.com/kirjastoauto , joka koittaa kertoa sekä sivuston osalta että muualta bongatuista kirjastoautoista jotain,

Terveisin Kari

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

• Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Mikä on tuttu lemmikkieläin, joka syö hiiriä?