Scifiä, scifiä - Tunnistatteko tieteiskirjaa, jonka luin kauan sitten?

Scifi-kirjallisuuden sisällöt jäävät mieleen, mutta löytyykö kirja vuosien jälkeen? Näissä vastauksissa on etsitty kadonneita tieteiskirjoja ja suositeltu uutta lukemista.

Voit etsiä lisää vastauksia haulla, vaikkapa kirjailijan nimellä.

Tässä valmiina haku sanalla scifi ja listaus asiasanalla tieteiskirjallisuus.

Fantasiaa - Lukuvinkkejä fantasiakirjallisuuteen rakastuneille

Fantasiakirjallisuus koukuttaa. Paksut kirjatkin tulee luettua joutuisaan ja sarjoja jaksaa ahmiai vaikka kuinka monta osaa. Meiltä on kysytty paljon vinkkejä, erityisesti nuorten ja lasten fantasiakirjoista. Tässä valikoima kysymyksiä.

Fantasiakirjallisuutta kannattaa etsiä haustamme sanalla fantasiakirjallisuus.

Informationssökningspaket

Läs frågan noggrant och fundera på vad som egentligen frågas efter. Om du tycker att frågan bäst kunde besvaras av något av de specialbibliotek som finns med i tjänsten Fråga bibliotekarien kan du skicka frågan till det biblioteket. Om du själv svarar på frågan, så fundera på var det lönar sig att börja söka information.