Kirjastot ja korona kokoelma kysymyksiä ja vastauksia

Palvelussa vastataan koko Suomen alueelta tuleviin kysymyksiin, joten tarkista vastauksen oikeasta alalaidasta, minkä kunnan kirjastosta vastaus on annettu. Tilanne myös kehittyy koko ajan, koska kirjastot järjestävät vaihtoehtoisia keinoja palvella asiakkaitaan, joten kaikki vastaukset eivät pysy välttämättä ajan tasalla kauan. Tämä kooste tarkistetaan aika ajoin.

Pelin Paikka LIVE uudistuu kolmoskaudelle 2020

Jo kahden vuoden ajan olemme kirjastokaistan kanssa yhteistyössä tehneet Pelin paikka LIVE-nimisiä streamilähetyksiä, joissa digipeleihin on pureuduttu teemoittain, aina kulloisenkin teeman asiantuntijan kanssa. Näkökulma ja käsittely näissä lähetyksissä on ollut hyvin “kirjastomainen” ja pelien kulttuurista arvoa esiin tuova ja korostava.