Muista nämä!

15.5. Lukulystit-webinaari klo 13-16

Lasten- ja nuortenkirjastotyön täydennyskoulutus Lukulystit järjestetään webinaarimuotoisena 15.5.2024 klo 13-16. Päivän teema on Lapset ja nuoret ääneen – osallisuutta lasten ja nuorten kirjastopalveluissa. Maksuton webinaari on katsottavissa tapahtumapäivänä Kirjastokaistalla​​. Päivän esitykset julkaistaan myös myöhemmin katsottaviksi. Osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Tutustu ohjelmaan Lukulystien nettisivuilla.

4.5.-7.6. LANU! -festivaali

Lasten, nuorten ja nuorten aikuisten virtuaalinen kirjallisuusfestivaali LANU! järjestetään neljännen kerran 4.5.– 7.6.2024. Luvassa on monipuolinen kattaus ilmaista kirjallisuusohjelmaa 2.–6.-luokille, yläkouluun ja toiselle asteelle. Tapahtuman teemana on ”itseilmaisu”.

Tavalliseen tapaan materiaalit tulevat verkkoon ja niitä voi festarien aikana maksutta näyttää kirjastoissa. Nyt myös kirjastot ja koulut voivat halutessaan osallistua somessa Freestyle -ohjelmaan! Ohjeet osallistumiseen täällä.

Kirjastopäivät 4.-6.6. Kuopiossa

Erte on mukana omalla osastolla Kirjastopäivillä, jotka järjestetään Kuopiossa 4.-6.6. Valtakunnalliset Kirjastopäivät on Suomen suurin kirjastoalan ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen sadat kirjastoalan ammattilaiset ja keskeisimmät toimijat.