Tilanteeni on se että olemme muuttamassa Barcelonaan syyskuussa ja aion suorittaa siellä Jyväskylän avoimen yliopiston alla verkkokurssina Erityispedagokiikan…

Kysytty
9.9.2016

Tilanteeni on se että olemme muuttamassa Barcelonaan syyskuussa ja aion suorittaa siellä Jyväskylän avoimen yliopiston alla verkkokurssina Erityispedagokiikan perusteet. Materiaalina on aika paljon e-kirjoja ja nyt pohdinkin että täytyykö minulla olla e-kirjoja tai ammattikirjallisuutta varten jokin muu kuin ns. "tavallinen" kirjastokortti?

Vastaus

Vastattu
10.9.2016
Päivitetty
10.9.2016

Jyväskylän kaupunginkirjaston e-kirjoja voi lainata osoitteessa www.ellibslibrary.com/keski. Kirjautumiseen tarvitaan kirjastokortin numero ja kirjastosta saatava pin-koodi.
https://www.keskikirjastot.fi/web/arena/e-kirjasto
Ammattikorkeakoulun ja yliopiston kirjaston e-aineiston lainaamiseen on niiden kirjastojen ehdot. JAMK:n kirjaston sivulta löytyy seuraavaa tietoa etäkäytöstä: Voit käyttää lähes kaikkia e-kirjoja ja tietokantoja kotona tai matkoilla Janetin kautta. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla JAMK-tunnuksillasi. Tiedonlähdeoppaissa vaaleanpunaisella avainkuvakkeella merkityt tietokannat edellyttävät kirjautumista.
http://www.jamk.fi/fi/Palvelut/kirjasto/Oppaat/E-aineistot/
Yliopiston kirjaston e-aineiston lainaamisen voit tutustua Jyväskylän yliopiston kirjaston sivulla.
https://kirjasto.jyu.fi/
Etäkäyttö vaatii tunnukset. Sivulla lukee: Kirjaston etäkäyttöpalvelu on tarkoitettu Jyväskylän yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille ja tarvitset etäkäyttöön voimassa olevan Jyväskylän yliopiston verkon käyttäjätunnuksen.
https://kirjasto.jyu.fi/kokoelmat/e-aineistot/etakaytto
Jyväskylän avoimen yliopiston sivulta löytyy Oppimateriaali-Koppa ja siellä puhutaan Korppi-käyttäjätunnuksesta ja salasanasta. Ota selvää asiasta ennen lähtöäsi Suomesta.
https://www.avoin.jyu.fi/

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.