Televisiosarjasta "Lämminveriset" on julkaistu helmikuussa 2014 DVD. Onko tätä tulossa Helsingin kirjastoihin? (erit. Kallioon)

Kysytty
14.5.2014

Hei,
televisiosarjasta "Lämminveriset" on julkaistu helmikuussa 2014 DVD. Onko tätä tulossa Helsingin kirjastoihin? (erit. Kallioon)

Vastaus

Vastattu
16.5.2014
Päivitetty
16.5.2014

'Lämminveriset' tv-sarjaa on tarjottu kirjastoille pari viikkoa sitten, mutta Helsinkiin sitä ei hankittu yhtään kappaletta. Kannattaa seurata HelMetistä tilannetta lähiviikkojen aikana, sillä Vantaa tai Espoo on saattanut kyseistä sarjaa hankkia.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Löytyykö tätä Lämminveriset-sarjaa Itä-Suomen Kirjastoista, esim. Joensuun alueelta? Onko tehty kirjaksikin...?? Ihmettelen miksi ei saa ostettua mistään...

Etsin videota Vaara-kirjastoista (Joensuun alue) sekä Kuopion kirjastosta, mutta sitä ei löytynyt. Monihaun perusteella näyttäisi, että televisiosarjaa ei löydy kirjastoista http://monihaku.kirjastot.fi. Lähetän kysymyksesi vielä Joensuun kirjastoon varmuuden vuoksi. Terv. Toimitus

Sarja julkaistaan uudelleen DVD:llä 27.4.2018, joten parin kuukauden päästä pitäisi löytyä ainakin jostain kaupasta taas.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.