Otsikko
Suoritan Lapin avoimen yliopiston kautta kansainvälisten suhteiden approbatur-arvosanaa, ja siihen liittyen teen tutkielmaa, jonka aiheena on moderni…

Kysytty

Suoritan Lapin avoimen yliopiston kautta kansainvälisten suhteiden approbatur-arvosanaa, ja siihen liittyen teen tutkielmaa, jonka aiheena on moderni rauhanpolitiikka ja konfliktinratkaisu. Mistäköhän teoksista voisin löytää tietoa tämän tutkielman tekoon?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Tampereen yliopiston alaisuudessa toimii Rauhan ja konfliktin tutukimuslaitos Tapri (Tampere peace research institute). Voisit tutkia, mitä aiheesi kannalta hyödyllisiä julkaisuja heillä on.

Lisäksi Tukholman kansainvälisen rauhantutkimuksen keskuksen sivuilta voit etsiä käyttämiesi artikkeleita, ja myös Oslon vastaavan instituutin sivuilta.

Hyödyllisiä nettisivuja on koottu Makupalat.fi-kokoelmaan Rauhanaate, https://www.makupalat.fi/fi/kokoelma/rauhanaate

Kirjastojen aineistotietokannoista kirjallisuutta valitsemalla hakutavaksi aihehaun ja tekemällä hakuja erikseen esim. hakusanoilla rauhantutkimus, konfliktit tai muilla aihettasi kuvailevilla asiasanoilla. Esim. Helmet-aineistohausta (Pääkaupunkiseudun yleisten kirjastojen yhteinen aineistotietokanta) löytyy em. hakusanoilla useita teoksia. Helmet-tietokannan osoite on https://helmet.fi. Tietoa kannattaa myös hakea muistiorganisaatioiden yhteisestä Finna.fi:stä, https://www.finna.fi.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.