Siena&Soyuthern Tuscany hävisi enkä uudistanut nimiötä(?) kertaakaan. Mitä tarkoittaa: 'voit keties lainata", liittyykö tähään joku ehto (esim. hyvä käytös)?…

Kysytty
23.5.2014

Siena&Soyuthern Tuscany hävisi enkä uudistanut nimiötä(?) kertaakaan. Mitä tarkoittaa: 'voit keties lainata", liittyykö tähään joku ehto (esim. hyvä käytös)? Eikö sitä voi siis edes varata?

Koneenne siis ilmoitti:
Pahoittelemme, voit uudistaa kunkin nimiön vain kerran. Jos asiakkaita ei ole odotusluettelossa, voit odottaa nimiön palaamista kirjaston kokoelmaan ja voit kenties lainata sen uudestaan silloin.

Tarvitsetko yhä apua? Napsauta tätä!

Vastaus

Vastattu
28.5.2014
Päivitetty
3.9.2014

Olet siis lainannut Helmet-kirjastojen kokoelmista e-kirjan "Siena & Southern Tuscany : includes San Gimignano, Chianti, Montepulciano & Pienza / Rebecca Ford". Kirja on laina-ajan jälkeen normaalisti poistunut lainoistasi.

Tämän e-kirjan voi uusia eli lainata uudelleen. Tästä kirjasta on kuitenkin varauksia, joten uusiminen ei tämän takia onnistunut. Voit kuitenkin varata kirjan normaalisti, ellei sinulla ole esimerkiksi myöhästymismaksuja enemmän kuin 30 euroa. Helmet-kirjastojen käyttösäännöt löytyvät täältä:

http://www.helmet.fi/Preview/fi-FI/Info/Asiakkaana_kirjastossa/HelMetki…

Pahoittelen palvelun epäselviä ilmauksia. Yritämme korjata sen selkeämpään muotoon.

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.