Saako teille esittää toiveita uusien kirjojen hankinnasta? Löytyykö valikoimista tai onko mahdollista hakkia The subtle power of spiritual abuse? Työskentelen…

Kysytty
21.7.2018

Saako teille esittää toiveita uusien kirjojen hankinnasta? Löytyykö valikoimista tai onko mahdollista hakkia The subtle power of spiritual abuse? Työskentelen lastensuojelussa missä lestadiolaisuuden nurja puoli kohdataan. Voisi olla hyödyllinen hankinta Oulun seudulle.

Vastaus

Vastattu
21.7.2018
Päivitetty
24.7.2018

HelMet-kirjastoille voi esittää hankintaehdotuksia tämän linkin kautta http://www.helmet.fi/fi-FI/Info/Hankintaehdotus. Useimmissa kirjastoissa on mahdollista tehdä ehdotuksia myös ns. tiskillä paperisilla lomakkeilla, mutta netti on tässäkin yleistymässä.

Kysy kirjastonhoitajalta -palvelu on nimensä mukaisesti tietopalvelua, emme hoida suoraan kirjastoille itselleen kuuluvia käytännöllisiä asioita. Yhteydenotto omaan kirjastoon on yleensä myös paljon nopeampi tapa saada asia selville ja eteenpäin. Kyllä meille saa esittää hankintatoiveita, mutta kauttamme ne eivät etene ainakaan yhtä hyvin kuin oman kirjaston kautta.

Heikki Poroila

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.