Otsikko
Pystyyko kirjasammon kautta tilaamaan teoksia ja miten? Haluaisin tilata Vuokko Koistisen kaikki romaanit (ei runokokoelmia). Paljonko maksavat yhteensä?

Kysytty

Pystyyko kirjasammon kautta tilaamaan teoksia ja miten? Haluaisin tilata Vuokko Koistisen kaikki romaanit (ei runokokoelmia). Paljonko maksavat yhteensä?

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Kirjasampo.fi on suomalaisten kirjastojen erityisesti kaunokirjallisuuden sisältöjä avaava verkkopalvelu. Sen kautta ei voi ostaa kirjoja. Kirjasammon kautta ei myöskään voi tilata aineistoa kirjastoon lainattavaksi.

Mikäli sinulla on kirjastokortti ja siihen liitetty tunnusluku, voit tehdä varauksia omassa verkkokirjastossasi. Jos korttiisi ei ole liitetty tunnuslukua, voit varata aineistoa kirjastossa käydessäsi tai soittamalla kirjastoon. Varaaminen ei maksa mitään, mutta noutamattomista varauksista peritään 2 euron maksu.

https://vaara.finna.fi/

Kaikki Vuokko Koistisen proosateokset näyttävät kuuluvan verkkokirjastoalueesi kokoelmiin.

https://vaara.finna.fi/Content/asiakkaana

Vuokko Koistinen on julkaissut seuraavat proosateokset: Poikkiviivat (1969), Vihreät tomaatit (1970), Yksityisalue (1972, novellikokoelma), Saahan aurinko olla (1974) ja Avohaava (1978).

https://www.kirjasampo.fi/fi/kulsa/kauno%253Aateos_15304

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.