Otsikko
Onkohan tämän linkin Abi Englanti -kirjassa mukana vastausvihko? http://www.helmet.fi/record=b1831853*fin

Kysytty

Onkohan tämän linkin Abi Englanti -kirjassa mukana vastausvihko?

http://www.helmet.fi/record=b1831853*fin

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Helmet-kirjastoista löytyvän Abi Englanti -kirjan luettelointitiedoissa ei ole mitään mainintaa siitä, että mukana olisi myös harjoitustehtävien vastaukset.

Otava on julkaissut erikseen Abi Englanti ratkaisuvihkon, joka sisältää harjoitustehtävien vastaukset selityksineen: http://www.otava.fi/oppimateriaalit/oppimateriaali_sarjat/abi/fi_FI/abi…. Pääkaupunkiseudun yleisissä kirjastoissa tätä 75 sivuista vihkosta ei kuitenkaan ole saatavilla. Ratkaisuvihkoa ei löytynyt hankinnassakaan olevien teosten tietokannasta. No, ainakin siitä voi tehdä hankintaehdotuksen vaikkapa Helsingin kaupunginkirjaston kotisivuilla: http://www.lib.hel.fi/fi-FI/forms/hankintaehdotus.aspx.

Helsingin yliopiston kirjastosta (Kansalliskirjastosta, Unioninkatu 36) ratkaisuvihkoa ei saa lainaan, mutta sitä voi selailla lukusalissa. Muualla Suomessa harjoitustehtävien vastauksia ei ole lainattavissa kuin Lahden kaupunginkirjastossa, Varastokirjastossa Kuopiossa ja Turun yliopiston kirjastossa. Harmillinen on tietysti tällainen tilanne kaikkien ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvien kannalta.

Ratkaisuvihkoa on toki saatavilla kirjakaupoissa ja käytettyjen kirjojen kirpputoreilla.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.