Onko teillä mitään malleja liikekirjeistä kysely, tarjous, tarjouspyyntö, tilaus, tilausvahvistus, reklamaatio, vastaus reklamaatioon - Suomeksi, Ruotsiksi ja…

Kysytty
28.12.1999

Onko teillä mitään malleja liikekirjeistä
kysely, tarjous, tarjouspyyntö, tilaus, tilausvahvistus, reklamaatio, vastaus reklamaatioon - Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi ?

Vastaus

Vastattu
28.12.1999
Päivitetty
28.12.1999

Kirjastoista löytyy useampiakin asiakirjaoppaita, jotka sisältävät mainitsemasi asiat; esimerkiksi Solveig Lehrerin kirja Affärsbrev - Liikekirjeitä - Business letters, Utbildningstyrelsen.1996.

Perusteellisimmat ohjeet ovat ruotsiksi, mutta sanastoa ja malleja on myös englanniksi ja suomeksi. Voikin olla, että joudut turvautumaan useampaan teokseen löytääksesi tarvitsemasi tiedot.

Liikekirjeenvaihtoa käsitteleviä kirjoja voit etsiä pääkaupunkiseudun Plussa-aineistohausta, http://www.libplussa.fi/. Valitse asiasanahaku ja käytä asiasanana liikekirjeenvaihto tai luokkaa 675.3. Voit rajata hakutulosta valitsemalla kieleksi vuorotellen ruotsin, englannin tai suomen. Näin tulosten selaaminen on vaivattomampaa. Plussasta näet myös missä kirjastossa aineisto on saatavilla.

13 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.